Volt már amiről elhitted, hogy megcsinálod sikerült?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy bemesélted magadnak, hogy igen ez menni fog még, ha kicsit hihetetlennek hangzik akkor is.2014. jún. 26. 13:40
1/1 anonim 

válasza:

Volt már ilyen. Nagyon sokat győzködtem magam, olykor napokon keresztül. Néha csak egy pillanatra, vagy egy órára hittem el teljesen, hogy igen, sikerülhet. Aztán ha ismét aggódni kezdtem, akkor megpróbáltam felidézni azt az érzést, amit abban a szűk egy órában éreztem. Az esetek többségében valóban sikerült elérnem, amit akartam. Legalább részben, ahonnan aztán már tovább tudtam lépni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!