FONTOS! Új közösségbe kerültem, de már vannak gondok! Miért van ez hogy pár ember igy van vele hogy "irritálom őket a létemmel" mikor semmit, meg semmi rosszat nem teszek?
Nem tudom hogy bennem van e a hiba ezzel, ezt megkaptam az egyik tanfolyamtársamtól, hogy "irritálom őt a létemmel/személyemmel" mikor hozzá se szóltam, meg felnőtt emberek vagyunk, meg muszáj elviselnünk egymást decemberig (a tanfolyam végéig) én ugy érzem nem ártok senkinek sem a viselkedésemmel (pláne a puszta létemmel), nem vagyok idegesítő típus, akkor szólalok meg ha kérdeznek tőlem valamit, bár elég nehezen nyílok meg mások elött, a suliba is volt h kiközösítettek, pedig semmi rosszat nem tettem, igyekeztem normális cuccokba járni, normálisan kinézni-viselkedni, meg másoknak segíteni. úgy gondolom rossz ember se vagyok, próbálok segíteni másoknak, meg ki lehet velem jönni, meg szerintem a külsőmmel sincs semmi baj, teljesen átlagos kinézetű lány vagyok, adok magamra, csinosan öltözködök (de nem csicsásan, ezalatt értem h nem hordok műkörmöket meg csili-vili ruhákat se, stb) nem vagyok csöves, meg igénytelen sem. Akkor miért vagyok unszimpatikus az emberek számára, ha nem csinálok semmit (főleg h nem ártok senkinek)? Vagy mégis miért sülnek el rosszul a dolgok? Mit tudnék vele kezdeni? Egyszerűen nem értem az embereket....
L.24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!