Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » FONTOS! Új közösségbe kerültem...

FONTOS! Új közösségbe kerültem, de már vannak gondok! Miért van ez hogy pár ember igy van vele hogy "irritálom őket a létemmel" mikor semmit, meg semmi rosszat nem teszek?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy bennem van e a hiba ezzel, ezt megkaptam az egyik tanfolyamtársamtól, hogy "irritálom őt a létemmel/személyemmel" mikor hozzá se szóltam, meg felnőtt emberek vagyunk, meg muszáj elviselnünk egymást decemberig (a tanfolyam végéig) én ugy érzem nem ártok senkinek sem a viselkedésemmel (pláne a puszta létemmel), nem vagyok idegesítő típus, akkor szólalok meg ha kérdeznek tőlem valamit, bár elég nehezen nyílok meg mások elött, a suliba is volt h kiközösítettek, pedig semmi rosszat nem tettem, igyekeztem normális cuccokba járni, normálisan kinézni-viselkedni, meg másoknak segíteni. úgy gondolom rossz ember se vagyok, próbálok segíteni másoknak, meg ki lehet velem jönni, meg szerintem a külsőmmel sincs semmi baj, teljesen átlagos kinézetű lány vagyok, adok magamra, csinosan öltözködök (de nem csicsásan, ezalatt értem h nem hordok műkörmöket meg csili-vili ruhákat se, stb) nem vagyok csöves, meg igénytelen sem. Akkor miért vagyok unszimpatikus az emberek számára, ha nem csinálok semmit (főleg h nem ártok senkinek)? Vagy mégis miért sülnek el rosszul a dolgok? Mit tudnék vele kezdeni? Egyszerűen nem értem az embereket....

L.24

2014. jún. 25. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne magadban keresd a hibát. Én is sokszor voltam kirekesztett, pedig nem vagyok rossz szándékú ember és nem bántottam senkit. "Csak" irritáltam a társaságot. Sok év után viszont világossá vált, hogy egy ilyen körnek nem kell ok, hogy utáljanak, elég ha számukra unszimpi a fejed. Miközben nekem, a kirekesztettet nem fogadtak el semmilyen szinten, másnak, aki benn volt a körben súlyos vétségeket is elnéztek. Csak azért mert "családtag". Szóval szerintem qvára tegyél rá magasról mit gondolnak rólad, főleg azt, aki ilyen véleménnyel van, mert SEMMIT nem ér a véleménye.
2014. jún. 25. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 1. válaszolónak; pont az ilyenek, mint te irritálnak engem, akik képesek "falra mászni" egy embertől, mert sivitó hangja van, meg a plafont lesi beszéd közben. Felszínes és intoleráns vagy.
2014. jún. 25. 16:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Én eléggé toleráns vagyok :D Persze, nálam is van 1 határ (mint minden embernél) de ha nem árt nekem akkor nem zavar... csak hát, elvileg felnőttek vagyunk
2014. jún. 25. 16:58
 14/18 anonim ***** válasza:
elvileg talán gyakorlatilag még sokan nem ebben a korban.
2014. jún. 26. 11:30
 15/18 anonim ***** válasza:
11-12. Van igazság abban amit írsz, mert valóban nem szabad ennyire felszínesnek lenni, de ha valakit rendszerint mindenhonnan kiutálnak, akkor bölcs dolog elgondolkodni rajta, hogy nem -e abban az egy emberben van valami hiba. Én ezért is nem javasoltam rögtön azt, hogy szarja le a kérdező, nem fog megártani neki, ha próbálja önmagában is keresni az okot, legfeljebb ha nem talál, utána nyugodt szívvel nyugtázhatja, hogy Ő mindent megtett. Vannak olyan, valóban idegesítő emberek, akik egy másodpercig sem próbálják nézni az érem másik oldalát.
2014. jún. 26. 15:37
 16/18 A kérdező kommentje:
14/15: hát nemtudom. én vagyok 24, ő meg akit mondtam hogy mondta 21... már megtanultam jópár éve h ne itélkezzek senki felett sem... biztos volt nálam is olyan ember, aki ránézésre nem volt szimpatikus (pedig nem tett ellenem rosszat), csak én mégse mondok neki ilyet h "irritál a lényed" meg nem vagyok bunkó sem, az esélyt én megadom mindenkinek.
2014. jún. 27. 09:51
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen dolgok előfordulnak. Irritálhat valakit a járásod, a nézésed, a testbeszéded. Tényleg egyszerűen valamiért idegesítő lehet. Ez nem felszínesség vagy intolerancia kérdése, ez egyszerűen ilyen, erről nem tehet az ember. Én például egész életemben úgy éreztem, hogy engem szeretnek úgy általában az emberek. A tanárok, más felnőttek, és általában a társaim is. Elfogadnak, valamiért sok embernek szimpatikus vagyok. Az okokat pedig nem részletezném, fejtegetném, mert az nagyképűség lenne vagy fennhéjazás.
2014. jún. 28. 21:29
 18/18 anonim ***** válasza:
06-25 10:27: Ilyeneket ha lehet, ne írj, ne hangoztass, mert hozzájárulhatsz vele egy ember önbecsülésének leépítéséhez, inkább olvass utána a mobbing fogalmának.
2014. jún. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!