Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, férfiak: tetszik nektek,...

Fiúk, férfiak: tetszik nektek, ha egy lány olyan rövid szoknyát visel, hogy látni lehet a bugyiját?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok az ilyen lányról? (nagyon jól néz ki, fiatal, karcsú, szép)
2014. jún. 24. 15:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
26%
büdös kva
2014. jún. 24. 16:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Na, jó sokféle vélemény érkezett, köszönöm nektek. Igazából nem rólam lenne szó, csak épp most láttam egy leánykát, libbenő fodrokból álló szoknyában, ami eleve alig ért a popsija alá, de a fodrokat még pluszban felfújta a szél, az utca népe meg gyönyörködött a bugyijában... elgondolkodtam, hogy én vagyok a konzervatív, amiért megbotránkoztam ezen, vagy azért itt még nem tart a világ, hogy elfogadott legyen az ilyen szintű magamutogatás? Ahogy látom középtájt vagyok a véleményemmel, nem ítéltem őt el, de holtbiztosan nem is tartom őt sokra...
2014. jún. 24. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Ha az utcán látom és nem ismerem úgy persze ,hogy tetszik.
2014. jún. 24. 16:29
 14/24 anonim ***** válasza:

milyen buta felületes ember az aki ez alapján megitél egy másik embert?

mindenki úgy öltözik ahogy neki tetszik

2014. jún. 24. 16:33
 15/24 anonim ***** válasza:
50%
Ágyasnak tökéletes, tartósnak semmiképp.
2014. jún. 24. 16:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Nincs negatív érzésem ezzel kapcsolatban.
2014. jún. 24. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:

"milyen buta felületes ember az aki ez alapján megitél egy másik embert?

mindenki úgy öltözik ahogy neki tetszik"

Nem érzed ebben az ellentmondást? Ha mindenki azt viseli, amit akar, akkor az öltözködését semmilyen külsőség nem befolyásolja, csupán a saját ízlését tükrözi azzal, amit visel. Ízlés alapján ítékezni még nem bűn. Aki nem akarja eltakarni a seggét, arról joggal feltételezik, hogy pl. nincs szégyenérzete.

2014. jún. 24. 16:46
 18/24 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, azt gondolom róla, hogy hú de letépném a szoknyáját és megdugnám. De nálam eddig terjed az élvezeti faktor.

Aztán jön K. Gazsi, O. Rómeó, és L. Kevinkosztner megfogják a lányt, és berángatják valamelyik eldugott utcába és megerőszakolják.

Én is konzervatív vagyok, de ha egy szépen kipakolt popsit, cicit látok, akkor megnézem, végülis az ő dolga ha meg akarja mutatni mindenkinek. De viszont arra nem gondol, hogy a társadalom söpredéke másképpen fog erre a látványra reagálni, mint egy átlagember.

2014. jún. 24. 17:00
 19/24 anonim ***** válasza:
5. Mikor néztél utljára teniszt? Mert én mostanában passzos rövidnacit vagy forrónacit látok kivillanni a szoknyák alól a teniszben, és nem bugyit!
2014. jún. 24. 17:33
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
Persze, hogy tetszik, de semmi pozitívat nem lehet az ilyenről elmondani. Jól megb@ sznám, de másra úgy sem lenne jó.
2014. jún. 24. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!