Fiúk, férfiak: tetszik nektek, ha egy lány olyan rövid szoknyát visel, hogy látni lehet a bugyiját?
milyen buta felületes ember az aki ez alapján megitél egy másik embert?
mindenki úgy öltözik ahogy neki tetszik
"milyen buta felületes ember az aki ez alapján megitél egy másik embert?
mindenki úgy öltözik ahogy neki tetszik"
Nem érzed ebben az ellentmondást? Ha mindenki azt viseli, amit akar, akkor az öltözködését semmilyen külsőség nem befolyásolja, csupán a saját ízlését tükrözi azzal, amit visel. Ízlés alapján ítékezni még nem bűn. Aki nem akarja eltakarni a seggét, arról joggal feltételezik, hogy pl. nincs szégyenérzete.
Nekem tetszik, azt gondolom róla, hogy hú de letépném a szoknyáját és megdugnám. De nálam eddig terjed az élvezeti faktor.
Aztán jön K. Gazsi, O. Rómeó, és L. Kevinkosztner megfogják a lányt, és berángatják valamelyik eldugott utcába és megerőszakolják.
Én is konzervatív vagyok, de ha egy szépen kipakolt popsit, cicit látok, akkor megnézem, végülis az ő dolga ha meg akarja mutatni mindenkinek. De viszont arra nem gondol, hogy a társadalom söpredéke másképpen fog erre a látványra reagálni, mint egy átlagember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!