Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mai 14-25 éveseket mennyire...

A mai 14-25 éveseket mennyire izgatja hogy miből fog saját házat/lakást venni? Készülnek rá tudatosan?

Figyelt kérdés
Én 17 évesen jöttem rá hogy itt nagy bajok lesznek később, és egy saját ház, ami még ráadásul szép mutatós annak bizony ára van, 19 évesen kezdtem el dolgozni, onnantól a fizetésemből mindig elrakok havi 100e ft-ot de úgy érzem mire összejön 13-15millió ft ugyanis nálunk ennyiért lehet kapni szép házakat, leszek vagy 30éves.
2014. jún. 22. 16:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Van felénk egy mondás így szól: A szegény ember akkor lesz gazdag ha örököl, rabol, vagy szerződést köt az örödggel. A jelenlegi helyzetben ez kb fedi a lehetőségeket ha házat akarsz. Ha ilyen helyed van akkor becsüld meg magad hogy ennyit félre tudsz tenni. Eddig nekem nem volt olyan helyem ahol 100e-t kaptam volna kézhez nem hogy annyit félre tenni. Örültem ha 30at sikerült. Na abból mikorra lesz ház szerinted? XD 25\F
2014. jún. 22. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem nem izgat, mert csak pénzből lehet, másról nem tudok. Amúgy azokon kívül akik csak buliznak meg isznak, ilyen páwab uzik, kb. mindenki érzi a vesztét legalábbis a környezetembe. De kivételt is látok néha aztán ilyen (diszkó)patk@nyt is izgatja.
2014. jún. 22. 17:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Én sem szeretnék 30 éves korig spórolni, élni is akarnék, de ugyanakkor arra sem alapozhatok hogy majd lesz egy csaj akinek szintén lesz félretett pénze, meg nekem is és veszünk közösen házat.

Ha válnánk akkor meg fizessem ki a felét, amit nem tudnék véghez vinni

2014. jún. 22. 17:46
 14/16 anonim ***** válasza:

gondolkozok de fogalmam sincs.

Lehet hogy kimegyek egy időre külföldre van kint egy rokonom nála ellehetnék.

2014. jún. 22. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Én sokszor idegeskedek miatta. De lassan abbahagyom szerintem... Nincs értelme. Azt hiszem a szüleimmel fogok élni, aztán majd öröklöm a házat a testvéremmel. Házat max úgy fogok tudni szerezni, ha lesz egy párom, és közösen dolgozunk meg érte. Egyedül jóformán semmire sem lehet menni. És nem is érdemes igazából.

Az én problémám mindig is az volt, hogy nem tudtam, mit csináljak. Most sem tudom. Gimibe mentem, mert nem tudtam szakmát választani. Aztán amikor egyetemet kellett választani, csak annyi volt az elképzelésem, hogy köze legyen a biológiához. Nem mentem biosz szakra, mert állítólag semmit sem lehet vele kezdeni. Bár ami azt illeti, a legtöbb szakkal nehéz. Az egyetem egy nagy hazugság. Jobban jár az ember, ha egy jó szakmát tanul ki, belőlük egyre kevesebb van.

2014. jún. 22. 19:02
 16/16 anonim ***** válasza:

ha ez megnyugtat, én már kb 13 éves korom óta állandóan ezen izgulok. ma már annyira kivagyok ettől, hogy minden egyes nap arra gondolok, hogy leszek vagy 28 éves, mire lesz mesterdiplomám, aztán jobb esetben 1 évig nem találok munkát, elkezdek dolgozni 29 évesen, majd folyamatosan csak dolgozok és dolgozok és dolgozok és dolgozok és ott állok majd 40 évesen, gyerek és férj nélkül és végül belebolundolok a magányba és közben történik valami, ami miatt utcára kerülök és valamikor 42 évesen meghalok, mert egy részeg csöves széttört a fejemen egy sörösüveget, miközben egy kukából kihalászott, penészes, romlott, félig megevett szendvicsért verekedtünk.

16/L

2014. jún. 22. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!