Ti mit gondoltok arrol ha egy kis mama fel száll a BKV -ra és egyrészt senki nem adja át a helyet? Másrészt a nagyik is be vagnak oda a kis mama elé h Nehogy a kismama üljön le hanem a nagyi? Majdnem hogy fel is lokve a kismamát.
Azt, hogy bunkó paraszt az illető, bárki is az.
Ilyenkor én odaállok a nagymama elé, és megkérem, hogy adja át a helyet, mert mint láthatja, állapotos vagyok. Ha látnád, hogy ég a feje... :)
Én mindig átadom a helyem azoknak, akiken látom, hogy szükségük van rá, ha nem vagyok rosszul éppen. Mondjuk kismamáknál nem mindig lehet eldönteni sajnos, hogy azok. Persze akinek már nagy a hasa, azoknál igen. De pl. engem is néztek már terhesnek, pedig csak fogamzásgátló miatt híztam a hasamra... és fordítva is működik, van, aki csak ducinak látja az esetlegesen állapotos nőt. Aztán meg lehet, hogy nem veszik észre, vagy nagyon fáradtak, rosszul vannak - és igen, ez a természetes, hogy mindenki a saját bajával törődik. Nem feltétlenül ideális, de érthető.
Amúgy tényleg az idősek tudnak lenni a legbunkóbbak - de nem mindegyik, sőt többségben vannak a kedvesek. De van az a réteg is, aki feltételezhetően sosem volt hatalmi helyzetben sosem (azért, mert nem hivatottak arra), ez piszkálja a csőrüket, és szívesen bújnak a tiszteld az öreget-dolog mögé, hogy éreztessék a "hatalmukat". Azt hiszik, azért, mert öregek, bármit megtehetnek. Lökdösődnek, futnak a busz után - de utána már köhécselnek, morognak, ha az ajtó melletti első hely már foglalt, megjegyzéseket tesznek (sőt gyakran még ki is pécézik a legvédtelenebb embert, általában tinilányokat... persze meglett férfiemberek is vannak, de annak kevésbé mernek beszólni), kihaénnemkednek... na az ilyennek dafke nem adnám át a helyem, max. ha tényleg alig tud járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!