Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondoltok arrol ha egy...

Ti mit gondoltok arrol ha egy kis mama fel száll a BKV -ra és egyrészt senki nem adja át a helyet? Másrészt a nagyik is be vagnak oda a kis mama elé h Nehogy a kismama üljön le hanem a nagyi? Majdnem hogy fel is lokve a kismamát.

Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 15:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó vagyok, javítás: *leszállt.
2014. jún. 22. 16:11
 12/25 anonim válasza:
86%

Egyszer a párommal utaztunk villamoson, mikor felszállt egy banya(igen, banya). Párom emelkedett egy "tessék leülni"-vel, erre a banya mosolyogva rázta a fejét, hogy köszönöm, nem. Erre férjem is mosolyogva visszaült, azt hittem le is van zárva, vannak ilyen kedves idős nénik is. Egy pillanattal később viszont eltűnt a mosoly, és gúnyosan elkezdte mondani: "Üljön csak nyugodtan, biztos naaagyon fáradt. Gondolom az iskolában is kifárasztotta a sok-sok ülés (még gimisek voltunk)." Férjemet sem kellett sajnálni, bólogatott, hogy így van, bizony. Adta az öregasszony alá a lovat.

Ez úgy megmaradt bennem, pedig vagy már 5 éve történt:D:D Persze akik távolabb álltak azt hitték, mi voltunk a bunkók, csak a közelben állók csóválták a fejüket:D:D:D a banyára!:D:D:D

2014. jún. 22. 16:20
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Én úgy vagyok, hogy alapból ha tehetem átadom a helyem, vagy le sem ülök. De rosszabb esetben van az embernek szája, amit ki lehet nyitni.

Kismamákkal az a tapasztalatom hogy átadják neki a helyet, sok esetben inkább az a gond, hogy még észre sem venni szinte hogy nő a hasuk. Legutóbbi ilyen tapasztalatom, hogy fiatal lány leült, észrevette maga mellett a kismamát, és nem győzött elnézést kérni, meg tényleg kb észre sem lehetett venni.

Öregeknél is vannak rendesek, átadom, megköszönik, vagy felkínálom, és legfeljebb azt mondja maradjak csak.

De tény hogy manapság 25 évesként azt tapasztalom hogy az öreg mamik, bácsik a legnagyobb bunkók. Vidéki buszoknál volt az, hogy amint nyílt az ajtó, már jöttek is fel, vagy kb egymást is rángatták vissza, meg komolyan, verekedve szálltak fel a buszra! Na meg a sok cókmókot is ők szokták maguk mellé tenni.

Meg alapvetően a "fiatalabb" nyugdíjasok a legagresszívabbak, akiken látod hogy azért nem egy 90+ éves megfáradt néni, de ahelyett hogy szólna, csak félhangosan hőbörög a másiknak hogy "Na ez is csak bámul kifele ahelyett hogy átadná a helyét"...Az ilyenekre csak rámosolygok és ülök tovább.

Meg a másik amit tapasztalok, sok kulturáltnak tűnő, meg művelt kinézetű öreg néni olyan mint a c..gányok, mellettem ült buszon, leszállásnál meg otthagyta az üres flakont, taknyos zsebkendőt, gyógyszeres dobozt...

És bármi gond van, vagy fennakadás a közlekedésben, mindig ők hőbörögnek a legjobban. Mostani élmény, hogy Fehérvárin újítják a vonalat, át kell ezért szállni, és mikor ezt bemondta a villamosvezető, egy öreg néni olyan K..va anyázást levágott, hogy ilyen vele még nem volt, és előző rendszer így meg úgy, és végigszidta az összes politikust, de olyan alpári stílusban hogy meglepődtem.

Persze az is jó, mikor a csengő megszólalásánál ugrik fel hogy mégis leszállna, kb lelökve engem is a villamosról, és a leszállási szándékát egy kedves "F..szért nem lehet arrébb állni" megszólítással jelzi.

Szóval ennyit már le voltam, hogy idős ember mindig úgy közlekedik mintha az élete múlna rajta, és a bölcsesség nem jár együtt az öregkorral.

2014. jún. 22. 16:22
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
ma 15:47: Ennek a pasasnak biztos beszóltam volna, hogy: Miért, maga már nem tud hemperegni? Sz*r ügy. :)
2014. jún. 22. 16:56
 15/25 anonim ***** válasza:
12%
#15: Most olyan szivesen kezet fognék veled, hogy gratuláljak :D
2014. jún. 22. 17:09
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát szomorú amilyenek az idősek ma már.én már láttam olyat is hogy a néni a botját a hona aljára csapta azt ugy futót a BKV után mint egy fiatal.meg a másik hogy ha a magas sarkukban tudnak menni es 7 kg sminket fel tudnak pakolni a fejükre akkor ők is bírnak Állni.én is kis mama vagyok és nekem sincs szükségem a helyre de az viszont nagyon igaz hogy nekünk kis mamaknak ha véletlen el esünk a BKV -n ezeken a nagyon jo utakon ..akkor többet veszithetunk mint egy kis bort a konyokunkrol.én. Napi szinten utazom és. Amiotta rendesen látszik a pocim 2*történt meg az h meg kerdeztek h le ülök persze 3 megaloval elobb a vegalomastol.és az is történt meg már velem hogy a nagyi ha nem fordulok ki oldalra akkor a hasamat ugy be vágtam volna....hogy latja h felszabadult a hely és jön mint az őrült.meg a masik hogy a Fiatalok hangosan mondtak is hogy nezd hogy oda szaladt a helyért és peddig mar le akartam ulni.egy papa meg ugy be vágódott oda a helyért mikor majdnem le ültem hogy majdnem az ölébe ültem.ki turt onnan.és én ezekért mind nem,szóltam csak néztem és csodálkoztam hogy milyen,vilag ez.és még egy durva sztori: vérvételen vagyok.volt pár kismama is.és ott áll mar vagy 5perce a nagy,pocaku kismama és senki (nagyik)at nem,adták volna a helyet.én meg ugy voltam vele hogy nagyobb a pocija akkor üljön ő!és fel álltam és át adtam,neki a helyet.
2014. jún. 22. 17:17
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
# 15: Figyelj és olvass, ebben a kérdésben pont rólad folyik a kommentelés, hogy milyen vagy és milyen leszel, ha megöregszel.
2014. jún. 22. 17:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Igy van!!gonosz ,és házsártos! Nem kell ahoz kocsi h babája legyen valakinek.vagy rosszul gondolom???
2014. jún. 22. 17:24
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
A mai világba örüljön neki, ha a cigányok nem húzzák le, nem hogy még helyet is adjanak az emberek... Sajnos ez van.
2014. jún. 22. 17:26
 20/25 A kérdező kommentje:
Itt senkisemm nyivákol.... ;-) csak te ;-) undorító egy ember lehetsz h a kismamákat igy eliteled .nem,tudom hogy fiú vagy lány vagy de egy biztos neked nem olyan kerek az életed,boldogtalan es had ne soroljam....egy baba sokal fontosabb mint egy kocsi...és nyugodtan meg lehet sértődni és lehet házsártoskodni ;-) és. Nem,vagyok hajlandó további alpári szövegedet olvasgatni. És szerintem más semm. ;-)))
2014. jún. 22. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!