Lányok ti miért menekűltök az okos telefonotokba?
*okostelefon
*nem "kénytelen utazni", én pl. szeretek tömegközlekedni
*mindenhova együtt megyünk, hiszen egy telefon, van rajta pl. óra, vagy fel tudnak rajta hívni
*óvjuk, mert 40 ezer volt, a szüleink pénzén, akik 10 éve nem vettek egy új felsőt maguknak
Plusz én még viberezni és emailezni is szoktam a kollégákkal, sőt, rádiót is hallgatok rajta.
Elviselhetetlen, hogy idegen pszichopaták így nem tudnak leszólítani, zaklatni engem és megzavarni a gondolataimat. Nekik biztosan az...de nekem azért ez elég zsír.
26L
Én személy szerint utálok buszon ismerkedni. Kellemetlen, mikor valaki elkezd beszélni hozzám, akivel nem szeretnék ismerkedni, de még csak arrédd sem mehetek, mert me vagyunk gyömöszölve abba a kis fém dobozba. Igen, ki akarom zárni a külvilágot, mert nem érdekel ismeretlenek élete.
Amúgy az én telefonomon egész kis könyvtár van. Sokkal szívesebben olvasok, mint hogy bámuljak kifelé az ablakon, vagy kényszeredetten próbáljak beszélgetni valakivel.
Kocsmákban is ezt látom, mindenki Facebookozik mikor együtt ülnek, nagy élmény lehet. És nem az hogy én reagálom túl, hanem konkrétan Facebookoznak, néha egymáshoz szólnak, és közben ezerrel irkálnak telefonon.
De igazából én is sokszor szoktam így, metrón, villamoson, mert nem kifejezetten szeretek emberek között lenni, addig is elmerülök a hírekben, vagy épp írok fb-on, vagy akármi.
Az tény hogy marhára rombolja az emberi kapcsolatokat.
Nincs okostelefonom. Se netezős telefon, se facebook.
De kizárom én is a külvilágot, mp3 lejátszó be, vagy az ablakon kibámulok, vagy a gondolataimba temetkezem, vagy olvasok. Aztán köszönöm, hagyjon békén az egész világ.
A zenével az irritáló zajokat zárom ki (gyereküvöltés, harsányan pofázó emberek, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!