Fog így valaki szeretni engem?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, nagyon sok negatív van bennem, kinézetre és külsőre is. Félek, hogy egyedül maradok, mert nem tudom, hol fogok majd ismerkedni.
Jó lenne, ha valaki meghallgatna, és elmondaná a véleményét rólam.
2014. jún. 16. 18:59
1/7 anonim válasza:
Szia! Én szívesen meghallgatlak. Írj privátot nyugodtan!
2/7 anonim válasza:
írj magadról így elég nehéz bármit mondani, egyébként meg lehet hogy közhely de mindenkit lehet szeretni valamiért!
4/7 anonim válasza:
Ha kinézetre és külsőre nem vagy szép, de belül az vagy, azaz kedves, szeretetet adni és elfogadni tudó, nagylelkű, humoros, akkor biztos fognak szeretni.
5/7 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha az már odáig eljutnak az emberek, hogy beismerik, hogy van rossz tulajdonságuk és ne adj isten, még meg is tudják nevezni azokat, akkor miért nem azokon próbálnak meg változtatni? Az élet nem úgy működik, hogy én ilyen vagyok és kész. Persze, hogy senki nem fog elfogadni egy olyan embert, akinek súlyos rossz tulajdonságai vannak.
6/7 anonim válasza:
Kapni csak akkor leszel képes ha képes vagy adni is.
7/7 anonim válasza:
hát ez így elég kevés ahhoz, hogy véleményt mondjak, de ha gondolod, írj privátot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!