Miért vagy még mindig fent, és miért nem alszol már?
Figyelt kérdés
Mindjárt háromnegyed 2...2014. jún. 16. 01:38
12/20 anonim válasza:
Szintén tanulok, és fohászkodom, hogy ne ma kerüljek sorra :(
13/20 anonim válasza:
Én most keltem. Ennyi alvás elég volt. Kár az időért.
14/20 anonim válasza:
Nappal aludtam, majd most fogok lefeküdni.
15/20 anonim válasza:
Most keltem. Mehetek megint dolgozni nettó 90-ért....
Nagyon sok kevem van....pedig azt mondták érettségivel tiéd a világ....aha látom.
16/20 anonim válasza:
Álmomban akkorát fingtam, hogy szabályosan felemelte a takarót! Majd a lökéshullám megrepesztette a vakolatot, ami így lepergett, s erre felébredtem. Elképzelni sem merem mi lett volna ha nincs a takaró ami felfogja ezt az egészet. Talán a ház is leomlik. :D
17/20 anonim válasza:
Érettségivel?! Kettő darab, nem is akármilyen diplomával +más szakterületen oklevéllel nettó 93 ezerért nyomtam naponta és emeltem 6-700 kilókat nő létemre. És még büszkének kellett legyek,milyen szép hivatásom van...Csináltam évekig,míg észhez nem tértem és nem hagytam ott az egészet.
18/20 anonim válasza:
Aki érettségire megy, sok sikert, nekem 25-27-én lesz, de semmit se tudok.
19/20 anonim válasza:
Akinek már lement az érettségi annak hogy sikerült? :)
20/20 A kérdező kommentje:
Naaaa, remélem mindenkinek jól sikerült az érettségi!!!:)
Amúgy sajnos, én is átszoktam arra, hogy éjjel fent vagyok nappal pedig alszom. És ráadásul vártam, hogy hátha fent lesz facebook-on egy bizonyos személy. De hülyeség volt várni, mert mégis ki olyan hülye hogy hajnali 2-kor facebookozzon?!:D
2014. jún. 21. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!