Mitől néz ki egy lány beképzeltnek?
Figyelt kérdés
Ma az utcán három vadidegen csaj utánam kiáltott azt kérdezve,hogy miért vagyok olyan beképzelt? Pedig inkább önbizalomhiányban szenvedek,nem rázom magam,nem hordom fenn a fejem,de ezek szerint mégis ezt vették le,és nagyon rosszul esett.
15/L
2014. jún. 14. 22:17
1/6 anonim válasza:
Válogasd meg kiknek a szavaira adsz!
2/6 anonim válasza:
Az is lehet hogy csak be akartak szólni.Van mással is ilyen.
3/6 anonim válasza:
Ha nem vagy olyan akkor meg nem teljesen mindegy? Volt már velem is olyan, hogy sétáltam az utcán, velem szemben jött egy lány én pedig néztem ki a fejemből unott képpel aztán ahogy elsétáltunk egymás mellett hallottam, hogy ler.bancozott. Na bumm. Nem vagyok beképzelt, még csak szép sem, szóval nem vettem magamra. Valószínű rossz napom volt és azt az unott fejet meg azt hitte, hogy neki szánom.
4/6 anonim válasza:
Mert látszik rajtad, hogy sérülékeny vagy. Ha kicsit több önbizalmad lenne, nem szólnának be.
5/6 anonim válasza:
Ne törődj ilyesmikkel. Sok a frusztrált, kötekedő ember. Velem is volt hasonló, pedig én is csúnya is vagyok, meg visszahúzódó is, még is megkaptam én is, h mire vagyok annyira beképzelt :), és mit kötekedek csak, mert válaszolni mertem az illetőnek egy kérdésére. Csak néztem utána nagyokat furán, végül mondtam neki, h bocs, h segítettem és ott hagytam. Ja, az lemaradt, h útba igazítást kért.
6/6 Fényember válasza:
Rólam is mindenki első ránézésre leszűri hogy biztos beképzelt bunkó vagyok...aztán amikor megismer nem győz bocsánatot kérni hogy ennyire elítélt meg félre ismert..nem veszem magamra :)..az ilyenek csak féltékenyek :)...sokaknak könnyebb így véleményt alkotni másokról mintha vennék a fáradságot és megismernék a másikat! :)..ez van...valakiknek túl unalmas az életük hogy a magukéval foglalkozzanak..ne vedd magadra vannak ilyen emberek és mindig is lesznek :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!