Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy utálom a saját...

Létezik, hogy utálom a saját apámat?

Figyelt kérdés

Szóval, ma összekaptak anyukámmal.Talán anyunak nem teljesen volt igaza, de apámnak sem.Én meg végighallgatom a veszekedést, és az egyetlen amit tehetek az az hogy visszatartom a könnyeimet és zenét hallgatok.Anya elment (dolgozni indult) és amint kicsit megnyugodnék, bejön apám és elkezdi mondani hogy amint 18 leszek, már megy is a..mindegy,én meg bólogatok, szipogok, és maxra állítom a hangerőt.Aztán amint lenyugszik jön és mondja a hülyeségeit (bocsánat)pl:mindig attól fél, hogy engem bánt meg.Én pedig mit mondjak? Apa, de, pont ez az, és el sem hinnéd,milyen rossz nekem, amikor így beszélsz az anyukámról.Azért, mert a tied egy komodói sárkány volt, attól még az enyém nem az!Ezt mondjam?Inkább nem, köszi.És rájöttem, hogy én ilyenkor már a dühtől sírok.Elnézést hogy hosszú lett, de valahova ezt le kellett írnom.Elköltözni nem tudok ezek miatt:1.korom.2.anyu.3.hova mennék?

Szóval, létezik hogy utálom az apámat?

2014. jún. 14. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem is utálod, de nem is nagyon kedveled. Megesik az, hogy valakiből egyszer csak sok lesz. Apukádnak is valamilyen dühkezelési gondja van. Bár nem ismerem apukád, valószínűleg valamilyen okból stressz alatt van (munkahelyi, társasági, pénzügyi, magánéleti). Szó se róla, nem védeni akarom, mindenkinek vannak gondjai, de attól nem kell így kezelni. Nem kellene így viselkednie veled, talán anyukáddal sem. Ezért elég erős ellenérzés alakulhat ki benned.
2014. jún. 14. 18:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az egész családnak, neked is meg kellene tanulnia az asszertív kommunikációt. Még nem késő.
2014. jún. 14. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig a komodói sárkány telitalálat, pontosan ezt kell mondanod.
2014. nov. 13. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!