Milyen világban élünk, és mi lesz majd később?
Most a médiában a szereplők úgy néznek ki, mint a majmok. Feltöltött száj, szilikon mell, szilikon fenék.
A régi időkben a színészek nőiesek voltak, és a nézők, vagyis az emberek normálisabb kinézettel rendelkeztek, mint most az ilyen elfajzott makik.
Médiában állandóan a transzfesztiták, homokosok, leszbikusok mennek.
Meg a műsorok, filmek minden második szava: b*zi, f**z fej, k*cs*g, r*bi huszár. Ezelőtt ilyeneket nem mondtak ki tv-ben.
Szerintem sok jó dolog van a mai világban azért. Korszerűbb elektronikai berendezések, jobb gyógyszerek..stb..stb.
Azt én sem tartom jó ötletnek, hogy túlságosan divat lett bi,homoszexualitás, de legalábbis a metroszexuális trend.
Ezt csak azért mondom, mert nemrégiben történt velem egy elég kellemetlen szituáció, amikor is, egy férfira, azt hittem, hogy nő. Elég ciki volt!:( És utóbb kiderült, hogy teljesen hetero is ráadásul, csak metroszexuális. De annyira nőies volt a kinézete (hosszú szőke haj, szép arc, szem kifestve! pink felső, szűk farmer.)
Amúgy nekem nincs semmi bajom se a homoszexuálisokkal, leszbikusokkal, merto.kkal..Végülis teljesen mindegy. Mindenkinek a saját dolga.
Viszont engem is borzasztóan zavar a tisztelet szinte teljes hiánya a másik felé!
Ami nekem feltűnt, hogy most már alig találok olyan cikket, hírújságot, stb. amiben nem káromkodnak. Pl.: origo, index stb. Ez tényleg furcsa. És valóban ezért nem tisztelik egymást az emberek sem (nemhogy a fiatalok, az idősebbeket!)
Az meg, hogy filmekben káromkodnak, na bumm,ha nem tetszik kikapcsolom és kész, de az nem zavar.
De az már igenis zavar, ha elmegyek az orvoshoz, akinek a szakértelmében meg kell bíznom, (az sem gond, ha túl fiatal) de ne azt halljam már ki a rendelőből, amikor épp telefonál, hogy "b.. meg" "rib.." "össz..f@s@m".
Te hogy éreznéd magad? Szivesen befeküdnél a kése alá?
Én is láttam a hülyék paradicsoma c. filmet.
Remélem nem ilyen lesz a jövő. Mert nem szeretnék olyan párt magamnak, aki egész nap a Tv előtt űl a fotelba épített wc-vel, és olyan hülye, hogy nem tudja megkülönböztetni a kockát a háromszögtől, a" szeretlek" szót meg majd felváltja esetleg a "r...c":))))
Jah!
Alig engedte elküldeni, mert "fennakadtak a trágárságszűrőn" bizonyos szavak.
Na? Itt miért szűrik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!