Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem idegesít?

Titeket nem idegesít?

Figyelt kérdés
Titeket nem idegesít, hogy ha kiírtok bármilyen kérdést válasz helyett csak okoskodást kaptok? Nekem már nagyon elegem van belőle, tudtommal nem azért találták ki ezt a weboldalt, hogy leszólják a kérdésfeltevőt és butaságokat írjanak...

2014. jún. 11. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A kérdésed az általános összes kérdésre vonatkozott, nem egy konkrétra. Én pedig eszerint válaszoltam.
2014. jún. 11. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem te jársz a legjobban, ha random emberek megmondják az őszinte véleményüket, amire ez az anonim oldal teljesen jó, így tudhatod hogy komolyan gondolják.

Am az a táska a zöld színben nem rossz, de a másik két verzió tényleg ronda.

2014. jún. 12. 07:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Relatív, hogy kinek mi a hülye kérdés vagy mi a szép...

De hogyha valaki nem az emberek véleményére kíváncsi, hanem a válaszra, akkor azt miért nem lehet tiszteletben tartani?

2014. jún. 12. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!