Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyre gyakrabban veszem...

Egyre gyakrabban veszem észre, hogy a mai fiatal korosztály 16-25-ig olyan nagydarabok és magasak 180 cm fölött vannak. A lányok meg pláne. Mitől van ez? 30N

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Átlagos nő vagyok, 172 cm"

Nem vagy átlagos nő. Az átlagos női magasság Magyarországon 160 cm körül van. Te egy magas nő vagy.

Ami azt illeti, a férfi átlagmagasságnál (ami Európában 170 cm körül van) is magasabb vagy kicsit.

2014. jún. 22. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es válaszoló, irigylem a hozzá állásod komolyan :) Ciki vagy nem én felnőttként sem tudok megbékélni ezzel. Bár sokszor tapasztalom azt hogy pasik sem tudják hova tenni, mert az alacsonyabb lányokkal könnyebb ilyen téren, nem kell feszengeni meg hasonlók.

Lenéző pillantásokat én sem kapok, de azért van hogy kicikiznek úgymond, szokásos lábujjhegyre állós dolgok, meg az örökös jajj de magas vagy...nem szeretem ezt. Persze más okokból lehet praktikus.

2014. jún. 22. 19:44
 13/14 anonim válasza:
32%
Megpróbálom szépen megfogalmazni, anélkül hogy megbántanék valakit. Kérdezőnktől, nem volt szép dolog ezt így, de nem tehet senki róla, genetika. Szülőktől öröklött. És a kérdezőnket ez érdekli, azért ne bunkózzátok le. Igen, tény, hogy szép magas gyerekeket szült ez a generáció, de a sok tartósítószeres kaja keze is benne van ebben a dologban. 16 évesen én 165 cm magas vagyok., anyukám ugyan ennyi, apukám 174 cm. Ez szerintem nálam jó, nem túl magas. Nem is vagyok gebe, se kövér, úgyhogy ennyi. Nekem megfelel a 56 kg-om, 38-as lábam. :) De azért tényleg emberek...Ez a 16-25 éves korosztály gebe fiú és lányai már tényleg borzasztó, úgyhogy én most kicsit a kérdező oldalára dőlök. Ilyen az is, amikor mindenki a telefont nyomkodja, fülhallgató a fülében, amikor metrózok vagy buszozok....Van, amin lehet változtatni.
2015. ápr. 6. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Állítólag az értéktelen ételek miatt, amit manapság esznek, nagyobbak, de gyengébbek a csontok. Ezért rossz tartásúak, és lusták a mai fiatalok...
2015. aug. 29. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!