Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » El vagyok késve vagy nem,...

El vagyok késve vagy nem, változtathatok az életemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tudok -e változtatni az életemen, mert jelenleg nagyon szar a helyzet, legalábbis az én szemszögemből, 18 éves fiú vagyok, de eddig semmi jó nem jutott nekem.

Nem szeretnék nyafogni, de leírom a mostani tényállást:

Nincsenek barátaim, nincsen senki aki szeressen, nincsen aki támogasson, szerencsétlennek, gyökérnek, lúzernek érzem magam, ha megnézem a kortársaimat hogy már ők mennyi mindent elértek, nekem pl. még 2 évem van az érettségiig, mert ezek miatt nem nagyon vagyok motivált a tanulásban sem :(

Nekem az önbizalomhiányom és ezek abból fakadnak, hogy nem szeretem a testem, egyszerűen nem szeretem ahogy kinézek, utálom sőt gyűlölöm magam ahogy viselkedek meg ilyesmik, és ezért nem nagyon találok az életben semmire sem inspirációt, vágyat hogy most megcsináljam azt a dolgot, mert minek ha úgy sem szeretem magam, nem találok így semmiben sem örömöt.

Valójában nem ismer senki engem, hogy milyen vagyok, mik a hobbiam stb. a szüleim sem, az iskolába sem beszélnek velem, meg sehova se járok el, tehát igazából tényleg nem ismer engem senki... Hogyan változtathatok ezen? Elhatározom hogy változtatok, és új életet kezdek, de ez így megy már 1 éve és rohadtul elegem van belőle, és nem egyszerűen változik meg! Valahogy mindig visszajutok oda ahonnan indultam, sőt most még hátrébb érzem magam... Hogyan tudnék változtatni végleg?

köszi!

2014. jún. 5. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Változtatni sosem késő. Ha nem szereted a tested, járj el kondizni. Segít szellemileg is felfrissülni, utána jobban megy a tanulás. Ha szerencséd van, van egy jó társaság a kondiban, ott szert tehetsz haverokra. Osztálytársakkal mi van? Ne mondd, hogy egyáltalán nem beszélsz emberekkel, korodbeliekkel. Keress olyat, akivel közös az érdeklődési kör stb.
2014. jún. 5. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Majd ha még 40 évesen is ilyen ramatyul érzed magad, visszatérünk a kérdésedre, addig nyugi :)
2014. jún. 5. 21:09
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tényleg nem beszélek az osztálytársakkal, meg senki korombelivel sem, max a szüleimmel pár szót, ennyi.

2014. jún. 5. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Mentális problémáid vannak. Nem vagy elkésve, de 10 év múlva már el leszel... Változtathatsz úgy, hogy első körben felkeresel egy pszichológust; az majd segíteni fog.
2014. jún. 5. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
18...botrányosan fiatal vagy, nem késtél le semmiről. Fogadd el magad. Ne törődj annyit a testeddel, van, ápolod és kész. Nézzük a szellemi életet: Mi az, amit nem csak kényszerből tanulsz? Milyen kifejezésformát gyakorolsz? (ének,zene, tánc, rajz, festés írás, színjátszás) Írj naponta. Naplót. Minden nagy író írt- nem leányműfaj. Gyakorlod a kifejezést, rendeződnek az élményeid, a gondolataid. Mi szeretnél lenni?
2014. jún. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!