Szerintetek érdemes a mai nőkkel kedvesnek lenni, vagy egyszerűen kezeljük Őket mint egyenrangú partnert, mintha pasi lenne és ennek megfelelően sehol se kapnának ennek megfelelően több figyelmet, előnyt?
Huhh, elég bonyolult ez, ahogy olvasom...
Nos, én alapvetően azt szeretem, ha egyenrangúként kezelnek, de alapfokon nem sértődök meg az előzékenységtől, mert bennem is igencsak vannak olyan hajlamok. Engedtem már előre férfit is, nemhogy nőt, fene tudja, ez ilyen ösztönös. Mondjuk én sosem tekintettem magam nőnek, szerintem androgün vagyok s inkább maszkulin, mint sem, de azért vannak nőies viselkedési formáim is, azt hiszem.
A csomaglevétel és hasonló nekem speciális, többnyire igenis zavar, ha mindenáron segíteni akarnak piszlicsáré kis dolgokban. Nézzenek már ki belőlem annyit, hogy elbírok pár kilót, s ha épp dekopírfűrészelek a teraszomon, akkor azt én akarom csinálni. Cipekedni különösen szeretek, legalábbis rövidtávon, kisgyermekkoromtól fogva, s nem szeretem, ha elveszik a szórakozásom eme formáját. Anyám mellett is azt tanultam, hogy az ember oldja meg a saját dolgait.
De hogy megsértődni vagy hátsó szándékot sejteni az előzékenység mögött... Ilyen soha eszembe se jut. A normális mértékű előzékenység szerintem színesebbé és kedvesebbé teszi a világot, s már említettem, hogy bennem igencsak vannak ilyen hajlamok, megértem az ilyet.
Én jobban tudom válasza szimpatikus, kb én is így vagyok vele. Amúgy változik a világ ezért lehet, hogy ez már régimódi viselkedés...
És az meg tényleg igaz, hogy a nők saját maguk látnak bele olyan dolgokat, amik zavarják őket...
A 6 válaszoló ne a szomszéddal foglalkozzon, mert kit érdekel a szomszéd?!
Ez falun megy, meg azoknál az embereknél, akik a prűd falusi viselkedésformákat vallják saját értékrendjüknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!