Kárörvendő vagyok. Te is? Mesélj valami vicceset!
Amikor megszületett a lányom, egy baráti pár eljött hozzánk látogatóba és többek közt szóba került, hogy ők mennyire szerencsések, hogy fiuk lett, és igazából a fiú a gyerek a lány csak olyan..hm.. "de nem baj, a lényeg, hogy egészséges lett." Mondták. Hát ez nem igazán dobott fel.. Azt kívántam, bárcsak sose lenne lányuk. Most született meg a negyedik fiuk, anyuka már kiakadt és feladta, azt mondta, bele kell, hogy törődjön, hogy nekik sosem lesz lányuk.
2 másik (akkori) barátnőm (?) is "hasonlóan kedves" megjegyzésekkel aranyozta be a napjaimat 6-7 éve, nekik is kívántam valamit. Ők mindketten elváltak azóta.
Egy másik csaj meg nagyon durván beszólt más miatt, neki azt kívántam, hogy ne legyen gyereke (azt közben kicsit sajnáltam, mert ez nem szép dolog, bár abszolút megérdemelte). 6 év próbálkozás után most adták fel a dolgot..
Lehet, hogy az élet mégiscsak igazságos? NAagyon vidám vagyok mostanság. (amíg pofára nem esem magam is.. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!