Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kárörvendő vagyok. Te is?...

Kárörvendő vagyok. Te is? Mesélj valami vicceset!

Figyelt kérdés

Amikor megszületett a lányom, egy baráti pár eljött hozzánk látogatóba és többek közt szóba került, hogy ők mennyire szerencsések, hogy fiuk lett, és igazából a fiú a gyerek a lány csak olyan..hm.. "de nem baj, a lényeg, hogy egészséges lett." Mondták. Hát ez nem igazán dobott fel.. Azt kívántam, bárcsak sose lenne lányuk. Most született meg a negyedik fiuk, anyuka már kiakadt és feladta, azt mondta, bele kell, hogy törődjön, hogy nekik sosem lesz lányuk.

2 másik (akkori) barátnőm (?) is "hasonlóan kedves" megjegyzésekkel aranyozta be a napjaimat 6-7 éve, nekik is kívántam valamit. Ők mindketten elváltak azóta.

Egy másik csaj meg nagyon durván beszólt más miatt, neki azt kívántam, hogy ne legyen gyereke (azt közben kicsit sajnáltam, mert ez nem szép dolog, bár abszolút megérdemelte). 6 év próbálkozás után most adták fel a dolgot..

Lehet, hogy az élet mégiscsak igazságos? NAagyon vidám vagyok mostanság. (amíg pofára nem esem magam is.. :))

2014. jún. 1. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Az élet igazságos: az egyik kezével ad, a másikkal visszavesz. Te már nagyon sokat kértél tőle és ilyen hülyeségeket, hogy másoknak rossz legyen... na csak örülj a lányodnak addig, amíg él és egészséges...
2014. jún. 1. 21:23
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
Hát igen, valóban igazságos, szép lassan beérnek a dolgok. Szóval, ha nagyon kárörvendő vagy, még te is megjárhatod.
2014. jún. 1. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:

A szomszédom kárörvendő, mindig mindenkin poénkodott, akkor volt boldog, ha valaki jó nagy kár ért.

Mígnem egy szép nap a saját traktora átment rajta, és ripityára tört a medencecsontja állítólag.

Egyöntetű örömujjongás volt a településen, mert mindenki rettenet mód utálja őket.

2014. jún. 1. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy picit ugy jött le,mintha valami teremtőnek képzeled magad,hogy az történik amit te kivánsz,csak nehogy pofára ess a nagy igazságérzeteddel,hogy kinek mi jár.
2014. jún. 1. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Azt kívánom, hogy kapd azt ezért, amit megérdemelsz. Nem azért, mert kárörvendő vagyok, hanem azért, mert egy aberrált pszichopata vagy.
2014. jún. 2. 00:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez a sok rosszindulat, kárörvendés jól mutatja, mennyi elfojtott agresszió, lenyelt sérelem van benned. Ezek valahol lecsapódnak az emberben, így ha szerencséd van, idővel lesz egy kis pszichoszomatikus betegséged. Ha nincs, akkor rákod. Javaslom, olvass ezeknek utána, nem játék, amit csinálsz, így nem lehet élni.
2014. jún. 2. 04:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Ó hát úgy tűnik, én vagyok a leggonoszabb ember a földön :)) Mindjárt elsírom magam (ja nem)! :))

Azt hiszitek, én okoztam bármelyiknek is a problémáját? :)))))

Azért nem működött a házasságuk, mert belőlem kisugárzott a rossz és nem azért mert a párjuk nem bírta már elviselni őket, az ostoba, beszólogatós fejükkel együtt?? Nyilván :)))

Mindegy is, én csak vihogok, mert az ő kárukon keresztül én megtanultam, hogy mi igazán fontos az életben. Az ilyeneket például levegőnek kell nézni és időben meg kell szakítani velük a kapcsolatot, mielőtt az ember életét megrontják. Akik normálisak, azokat meg szeretni kell és normálisan kell (érdemes) velük bánni. Ennyit akartam csak elmondani, de előtte kipróbáltam, van-e itt olyan akinek ez leesik. Ja nincs:)))

2014. jún. 2. 13:16
 8/12 Őszödi Ferenc ***** válasza:
75%
Nem kívánnál valami szépet Orbánnak is? Megköszönném.
2014. jún. 2. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy gonosz. De azt tudnod kell, hogy egy boldog ember sosem kárörvendő. Sosem.

Valami nagy baj van veled, egy sérelem, vagy megaláztatás, amit nem tudsz feldolgozni, ezért így jön ki. Jó lenne, ha mások helyett magaddal foglalkoznál, mert ha ez elhatalmasodik rajtad, annak a családod látja kárát.

2014. jún. 2. 14:25
 10/12 A kérdező kommentje:

8-as, hogy ez eddig nem jutott eszembe :)))

Ő az, ami miatt nemsokára elhagyjuk az országot, de búcsúzóul még kitalálok neki valami kedveset! :)))

2014. jún. 2. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!