Lányok. Nektek mik az elvárásaitok egy fiúval szemben?
Külsőleg: legyen ápolt, jó megjelenésű. Szemszín, hajszín, hajhossz szinte mindegy.
Belsőleg: legyen megértő, lehessen vele mindenről beszélgetni, legyen őszinte, és hűséges. Nem árt az sem, ha tisztelettudó. + legyen saját élete is, ne lógjon mindig a nyakamon, de azért ha szükségem van rá, akkor tudjam, hogy bárhol, bármikor tudok rá számítani.
Első szépen összefoglalta. Még annyit tennék hozzá, hogy szeressen. :) <- Köszönöm :) Nem tudom miért, de azt valahogy "alapcsomag"-nak vettem :D de igen, igazad van, az, hogy szeressen az egyik legfontosabb.
Viszont ha már itt tartunk, akkor legyen humoros, és okos. Lehessen vele kimozdulni, de azt se bánja, ha egy otthonülős, filmnézős hétvégét szeretnék eltölteni vele :)
tök kiábrándító, ahogy olvasom a kommenteket és magamra ismerek, aztán ráeszmélek, hogy még nem volt barátnőm xD
mondjuk ezt főképp annak tudom be hogy nagyon félénk vagyok :D
de hát valamikor el kéne kezdeni xD
Külsőleg: Szintén annyi, hogy legyen ápolt, és nekem fontos az is, hogy férfiasan nézzen ki.
Belsőleg: Nekem a legfontosabb az, hogy fel tudjak nézni rá. Legyen megfontolt, nyugodt (mivel én nem vagyok az, ezért nekem ez fontos, hogy valaki 'szabályozzon'), nyitott, ne ítélkezzen, legyen okos, humoros, felelősségteljes. Az udvariasság az nálam olyan, amit már a megismerkedésetekkor is láthatsz, és ha valakiben ez nincs meg a nőkkel szemben, akkor nálam az már szinte le is írta magát. (Ilyen alap dolgok, hogy ajtónál előre engedi a nőket, stb.)
na igen egy a bökkenő :D
az a nem jön össze az rohadtul tud fájni és egyre jobban elrettent a további próbálkozásoktól.
de hát jön a nyár majd alkotok valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!