Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit akarnak az élettől azok a...

Mit akarnak az élettől azok a férfiak, akik nem csinálnak semmit? Családot nem akarnak, sportolni sem még szórakozni sem járnak. 27N

Figyelt kérdés
2014. máj. 21. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi erővel az említett férfiak is szörnyülködhetnének rajtad, kérdező.

"Mit akarnak az élettől ezek a nők? Ha nem buliznak, akkor az edzőteremben vannak, egyetlen életcéljuk a szülés... Miért nincs bennük ambíció, miért ilyen felszínesek, unalmasak és kiszámíthatóak?"

2014. máj. 21. 22:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ilyen erővel tényleg jobb a két nemnek ellenni egymás nélkül, mert csak teher egyik a másiknak, nem?
2014. máj. 21. 22:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Az,hogy az ember dolgozik és önmagát eltartja az semmi?

Nekem ez életem célja,hogy egyszer független legyek mindenkitől és nyugodtan,egyedül élhessek.

Én szeretek sportolni.

De ahhoz pihenés kell,jó alvás,kiegyensúlyozott életvitel,amibe egy család nem fér bele,de gyakran még egy párkapcsolat sem.

Talán ha nem 8-12 órában dolgoznának az emberek,akkor többre is jutna idő.

És vannak olyan melóhelyek,ahol a munkaidő tényleg ennyi,nem pedig a fele üres.Bár az talán még rosszabb,mikor a semmit nem csinálsz és tudod hogy ott kell ülnöd,mert addig tart a munkaidő.

Szerintem napi 4 óra munka lenne az ideális.

De ezt beszéld meg a világhatalommal,aki irányít.

2014. okt. 24. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!