Nektek lelkiismeret-furdalásotok lenne?
Figyelt kérdés
Ma bementünk a suliba, felkészítőt tartottak szóbelire. Utána az egyik lány osztálytársamat behívta az igazgató, hogy beszéljen neki a matekról. Bementem én is, hogy megkérdezzem, hogy sikerült az enyém, olyan 2, max. 3-asra számítottam, erre közli, hogy 4-es lett.
Kimentem, a lány bent volt még egy darabig, majd még sokan várakoztak, de az egyik osztálytársammal, barátommal elmentünk fagyizni, neki is valószínű meg lesz a 4-es, ő sem számított rá.
Néha haza szoktam kísérni a lányt, mert szereti ha nincs egyedül. Hazaérve ráírtam hogy mit mondtak, és mondta hogy szóbeliznie kell. :( Valahogy éreztem is, de olyan rosszul érzem most magam, egyrészt hogy otthagytuk, másrészt hogy így járt, meg mi csak úgy leléptünk. 20/F
2014. máj. 21. 13:30
1/2 anonim válasza:
Miért kéne szarul érezned magad? Te írtad meg rosszul a mtekot vagy ő?
2/2 anonim válasza:
Ne érezd magad rosszul, esetleg segíts neki a szóbeli tételek keresésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!