Jól élsz vagy nélkülözöl?
Hogy jutottál ide, ahol most tart az életed?
Magadnak köszönheted, vagy más miatt/által vagy ott vagy tartasz ott, ahol?
Magamnak köszönhetem- ki másnak?
Elégedett vagyok az életemmel, bár mások nem biztos,hogy elégedettek velem. De nem nagyon izgat :D
Magamnak köszönhetem hogy,nélkülözök.
Ez van ezt kell elfogadnom bár néha elég nehéz.:(
Szerencsére jól élek, magamnak köszönhetem, mert a matektanárom intelmei ellenére mégis elmentem közgazdasági egyetemre, amit el is végeztem. Piacképes diplomával a zsebemben jó munkát is kaptam. A párom mérnök ember, aki nagyon érti a szakmáját, meg is fizetik tisztességgel.
Kettőn fizetése együtt egy nagyon korrekt fizetés, nem nélkülözünk, tudunk félre rakni, haladunk az életben.
Jól élek. Bár az relatív. Van egy házam, kocsim és ami ésszerű keretek közt megálmodható megvan mindenem.
Magamnak köszönhetem mert diploma helyett inkább szakmát tanultam, gyakorlatot szereztem, és erre a gyakorlatra alapítottam egy vállalkozást ami céggé fejlődött tovább. jelenleg 35 embernek adok munkát és fizetést, és Mo-n piacvezető szerepet töltök be egy bizonyos műszaki területen. Magamnak köszönhetem továbbá a makacsságom miatt is, mert magasról tojtam az ellenérvekre és a "haverok" visszatartó szavára. "Hagyd a fenébe úgysem lesz belőle semmi csak kidobott pénz" Csakazért is megmutattam.
Továbbá ha volt egy jó ötletem soha senkivel nem osztottam meg. Ugyanakkor a jó tanácsokat mindig megfogadtam. A siker titka nálam a mértékletesség volt. Nem akartam egyik napról a másikra meggazdagodni mert tudtam hogy akkor csalódás fog érni. Apránként kis lépesekben jutottam el oda ahol most vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!