Te mit tárolsz az éjjeli szekrényben?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 09:13
13/18 anonim válasza:
rajta: PSP, fülhallgató, gyertya
benne: könyv, fényképező, hintőpor, epilátor, szappanok, PSP játékok, gyertyák, mécsesek, macskakaja
14/18 A kérdező kommentje:
Melyik retardált pontozta le majdnem mki válaszát? -.- Unalmas a vizsgaidőszak, vagy mi? :D Amúgy köszi mindenkinek!
2014. máj. 19. 16:01
15/18 anonim válasza:
Zsepi, telefontöltő, fülhallgató, könyvek, újságok, toll, óvszer, víz, kép egy számomra fontos helyről, lámpa
16/18 anonim válasza:
Rajta: zsepi, gyertya, kézkrém, ajakápoló és általában 1 pár fülbevaló
Benne: még több zsepi, még több gyertya, masszázsolaj, síkosító
És te, mit tárolsz benne?
17/18 anonim válasza:
Én sem értem, mit lehet ezen lepontozni!?!!?
18/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem: a tetején éjjeli lámpa, esténként az épp aktuális fülbevaló, zsepi, telefon, könyv, amit olvasok, ritkán fülhallgató. A fiókban masszázsolaj, vibrátor :D, orrcsepp és puha pléééd. :) A gyertya tök jó ötlet!
2014. máj. 20. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!