Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 feletti egyedül élő nők:...

30 feletti egyedül élő nők: mi vezetett odáig, hogy ezt az életmódot választottátok?

Figyelt kérdés
Talán sok csalódás és így saját célotok követése?

2014. máj. 18. 09:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%

Nekem egyszerűen így alakult. Én sem vagyok egy bombanő, és gátlásos is vagyok és nem vagyok benne biztos, hogy jól működne egy párkapcsolat. Bár, ki tudja, mit hoz a jövő. azért feladni nem fogom.

3-as: Veled is hasonló lehet a helyzet. Azért olyan rondának ne tartsd magad, mert én ismerek igencsak előnytelen külsejű nőket, akiknek ennek ellenére is van párjuk. Szerintem Te se ásd azért el magadat!

2014. máj. 18. 13:22
 12/16 anonim válasza:
100%
Először is tisztáznunk kell azt, hogy ki is a csúnya....OLYAN NINCS! CSÚNYA EMBER NINCS! Nem vagyok az a szépség, a bőröm rémes, az alakom kerekded, de még sosem volt olyan, hogy ha megtetszett valaki, ne tudjam megszerezni...saját ízlésem van, amit nem a média irányít/alakít! Kívül csúnya nincs (max. nem átlagos), de a belső értékek egy-két beszélgetés után ráülhetnek az ember küllemére. Járhatnék modell fiúval, de minek, az csak kívül mutatós, és amikor leülne az ember vele mélyebben szántó témákról beszélgetni, kirázza a hideg tőle. Sajnos a legszebb korukban lévő nők (és férfiak) ha nem lelnek párra, azt hiszik, hogy csúnyák, pedig csak vagy az elvárásaik túlságosan populárisak, vagy kishitűek önmagukkal szemben, vagy pedig rémes személyiségek...a rémesek azok, akik még a boltban is összevesznek az eladókkal, vagy akik még köszönni sem tudnak a hivatalba bemenve (ezek csak példák)...a csalódások azért vannak, hogy tanuljunk belőle, járni sem esés nélkül tanultunk meg. A szerelem a kamaszoknak való, mert akkor még nincs mit vesztenie az embernek (kivéve, ha összehoznak egy zabigyereket). Ott vannak a sok szabadidővel rendelkező haverok, és a szülők, akikhez van szaladni...25 felett az ember csak egyetlen személyre számíthat, csak egyetlen személyben bízhat meg igazán; ÖNMAGÁBAN! és ha nincs valaki, akivel meg tudjuk osztani az életünket (élmények), akkor vagyunk igazán egyedül. A testi szükségleteket sec-pec alatt le lehet tudni, ahhoz nem kell szerelem...bár nem rossz, ha van, de az sem, ha nincs...amíg az embernek megvannak a szülei, nem igazán érzi egyedül magát....de ha már elhunyt...én tovább léptem, nem törhetek le, mert ahhoz túl szép a világ, az élet meg olyan rövid!...aki az egyedüllétet választotta, meg tudom érteni, hisz a maga ura, nem kell senkihez igazodnia, senkinek behódolnia, senkit kiszolgálnia stb...de akinek ez az élet jutott, az vágyódik, és csügged, pedig nem szabad, mint mondottam, CSÚNYA EMBER NINCS, ha nem tudsz párt találni, azon gondolkodj el, hogy téged milyennek láthat a világ, hátha megtalálod azt a pontot, amivel elriasztod magadtól a másikat. VÁLTOZTASS! Minden esetben LÉGY POZITÍV, A VILÁG CSODASZÉP, az emberek pedig olyanok, amilyenek...én pont ezért vettem lovat (életem nagy álmát...de persze kinek mi)...nekem ő a depi-bogyó, ő a mindennapi kötelezettségem...és kimozdít a világomból, "elvisz" egy olyan világba, ami másabb, mint amihez szoktam. Ha nem lenne, meló után egész nap csak otthon állnék a festőállványom mellett, és nem dugnám ki az orrom...mióta áttértem erre a gondolkodásra, van életcélom: ismét KERTESHÁZban akarok élni, épp telekre gyűjtök (már egy fél megvan, a szomszédosra vadászok), és ha jól haladok, 10 év múlva már a házamban fogok élni...és hogy közben lesz e társam, nem tudom, és nem is érdekel, mert tudom, hogy BOLDOG VAGYOK! Rengeteg barátom van, és a számuk csak gyarapodik, "gyűjtöm" azokat a személyeket, akik hasonlóan gondolkodnak, törtetők (de nem minden áron), szabadok (de nem elvadultak) és látják, a rosszban a jót! Anya halála mutatta meg nekem igazán, hogy milyen érték is vagyok, és milyen csodás a Világ, mert megkaptam azt az Élettől, amit kevesek, egy olyan Anya nevelt fel, mint amilyen az enyém...Meg kell tanulni megköszönni, meg kell tanulni meghálálni, meg kell tanulni boldognak lenni!!!hogy kinek, azt csak TE tudod, ki mit érez. Én szinte minden jót megköszönök, felnézek az égre, és azt mondom, KÖSZÖNÖM, és ilyenkor Anyára gondolok...ha valami balul sül el, megkérdezem, miért, és eltökélten azon dolgozom, hogy miért is kaptam a rosszat, mit kell belőle megtanuljak, hogy utána jót kapjak...MEG KELL TANULNI IGEN-t MONDANI! Társra vágysz? TÉGY ÉRTE! Menj el, tanulj táncolni, jó időben menj ki füves területre, ülj le, nyalj egy fagyit, és nézd a világot! Menj el kiállításmegnyitókra, kiállításokra, fesztiválokra, vagy csak sétálni...ülj be egy kávéra, és ha látsz egy érdekes valakit, dicsérd meg, szívből! Ha hülyének néz, ne foglalkozz vele...egy a fontos, hogy te légy boldog!...remélem, érthető volt az, amit át akartam neked/nektek adni...
2014. máj. 18. 14:24
 13/16 anonim válasza:
100%
Oh, ez jó hosszúra sikeredett...BOCSI
2014. máj. 18. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Csicsoo: nagyon tetszett az írásod!:-)
2014. máj. 18. 14:59
 15/16 anonim válasza:
100%

Köszönöm...

oh, még egy gondolat...A szépség kicsit ér jóság és hűség nélkül... a legszebb lények a világon lelkükkel dicsőítik meg külsejüket...

2014. máj. 18. 15:34
 16/16 anonim válasza:
59%
11#. Ne ássa elmagát? szerintem pedig eláshatja magát egész gyugodtan, mer potyára tart itt ahol van, sajnálom, mer tényleg nem lehet szép, ha 35 évesen itt tart, és ennyire elvan keseredve amit meg is értek. gondolom te azért nézelki valahogy, azért bíztatod, ha te is igazán ronda lennél, és tudnád hogy mi az, szerintem megölnéd magadat, mer ő se kívánja ezt senkinek. ebbe a társadadolmbab csak a külső számít, semmi más. ha nem felel meg az ember, kinézetre, az marad egyedül élete végéig, ne szépítsünk.
2014. máj. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!