Mi történik velem? Normális ez?
Figyelt kérdés
Ha belenézek a tükörbe, hosszan elcsodálkozva nézek ki a fejemből, mintha az az ember, aki vissza néz nem én lennék. Nem tudok azonosulni se a külsőmmel, se a belsőmmel, se a nevemmel. Miért van ez? Idővel helyre áll, vagy elkéne mennem pszichológushoz?
Külsőleg: kék szemű, barna hajú, sovány, magas lány vagyok.
Belsőleg: sértődékeny, önbizalomhiányos stb.
Külsőleg viszont másnak képzelem el magam, tehát úgy érzem, vagy nem tudom hogy fejezzem ki magam, hogy alacsony, sötét hajú, szeplős, kicsit husisabb lány vagyok. Mozgás koordinációban sem tudok alkalmazkodni a jelenlegi adottságaimhoz. (Pl. beverem a fejem, mert azt hiszem, hogy simán elférek valami alatt, mivel alacsony vagyok, közben nem. )
Ez valamiféle testkép-zavar?
2014. máj. 17. 14:46
11/12 anonim válasza:
Akkor meg van a megoldás a problémádra.Szerintem egyszerűen csak nem vagy kibékülve a mostani éneddel,még mindig annak a kislánynak érzed magad,aki évekkel ezelőtt voltál.Ez ebben a korban előfordul.Így nézve a dolgot,talán mégsem abnormális a helyzet,majd idővel elfogadod saját magad.Mikor ennyi idős voltam,nekem is voltak hasonló dolgaim,de lassacsakán elfogadtem a tinédzserkori változásokat.Szóval semmi gáz,túl leszel rajta.
12/12 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm! Sikerült kicsit megnyugtatnotok, megpróbálok majd beszélni a szüleimmel is, aztán csak megoldódik a problémám.
2014. máj. 17. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!