Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudom legyőzni a rengeteg...

Hogy tudom legyőzni a rengeteg konkurenciától való félelmet?

Figyelt kérdés

Már több internetes vállalkozásba belekezdtem, de sokat nem mertem folytatni, mert először azt hittem, hogy sima ügy lesz előre menni, de sok a konkurencia, és nem mertem tovább vinni.

Erre csak később jöttem rá, hogy erősek.

Mindig mindig belekezdek valamibe, de soha nem viszem végig, és erre az emberek is rátesznek egy lapáttal, miszerint felesleges folytatni, mert hatalmas a verseny stb.

Így Én soha nem tudok egy saját vállalkozást beindítani?

21/F

2014. máj. 16. 12:00
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hát nagyon el vagy tévedve, tipikusan az vagy,aki nem értesz ehhez! Sajnos itt általában az emberek ezt mondják, mert szerintük ez nem hoz pénzt...

Véletlen? Miből gondolod? Nem oda termett, hanem felépítették az oldalt, és fél év múlva már kamatoztatják.

Termék eladás? mert az mivel is könnyebb?! vállalkozási forma, rengeteg adminisztráció, és ezt ki garantálja, hogy ebből lesz pénz?! Ez is egy véletlen akkor..

Ha kicsit is jobban belemélyülnél az adsense-be, tudnád, hogy ezzel könnyen lehet pénzt csinálni, csak ÉRTENI KELL HOZZÁ, és folyamatosan tanulni a webet.

A legnagyobb butaság a hozzászólásodban a "véletlen" volt, tíz ujjamon nem tudom megszámolni, hány olyan embert tudok aki minimum ebből százezreket keres.

menj fel egy webmester fórumra, nem fogsz olyat találni a nagyok közül, akinek nincs legalább egy ilyen lapja....

2014. máj. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!