Szerintetek megérdemlem ezt? 17/f
Egy kövér(85kg) fiú megérdemli, hogy minden nap megalázzák érte egész életében? Még akkor is, ha már tett ellene és eredményeket ért el?
Őszintén kérdezem! És nem csak kizárólag a kövér emberek. Bárki különbözik az átlagtól, azt kiközösítik és bántják.
Senki sem érdemli meg, hogy megalázzák. Én ennyi idősen a száznyolcvanegykét centim mellé hatvan kiló voltam, ráadásul hosszú hajam és elég feminin arcszerkezetem volt (és van azóta is), de sosem érdekelt, ha valaki beszólt. Igyekeztem előnyt kovácsolni a küllememből: nagyon sok rocker lánynak tetszettek az efféle fiúk.
Te is fordítsd előnyödre a dolgot, és gyúrd ki magad mondjuk! Valószínűleg én ha a fejem tetejére állnék sem lennék nagydarab, de ez egy pillanatig sem zavart soha. Akkor jársz a legjobban, ha elfogadod magadat. Nyolcvanöt kilósan, feltételezem, nem vagy egy hájpacni azért. Nem kell kétségbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!