Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító, ha...

Csak szerintem undorító, ha valaki saját testének reklámozására használja a babáját?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 15. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom hogy igen, csak magad szerint.

Ugyanis semmi közünk ahhoz a gyerekhez, kvázi engem az sem érdekel ha olyan ruhában járatja a fiát, mint amiben Ő maga jár.

Ha egy vékony csontos hapsi tesz fel fekete napszemüveges képet, magáról és a gyerekéről, az is gonoszság?

21F

2014. máj. 15. 15:36
 2/5 anonim ***** válasza:

látszik hogy csak provokálni akarsz, mert itt nem kaptál rá elég választ, ezért ugyanezt a kérdést, ezzel a képpel kiírtad a testépítés kategóriában is, ahol el is lett neked szépen magyarázva, ki mit gondol róla(d).

szerintem neked kisebbségi komplexusod van, vagy a tested távol áll attól amit eltudnál érni, és most itt kompenzálsz ilyen kérdéssel!

2014. máj. 15. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

itt a gyönyörű kérdésed, amivel a másik kategóriában is provokálni akartál!

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5673..

2014. máj. 15. 16:37
 4/5 anonim ***** válasza:
43%
Nemcsak undorító, de annál sokkal-sokkal rosszabb! Az ilyen ember mérhetetlenül önző, és ez az önzés a gyerekben iszonyatos, és szinte jóvátehetetlen károkat fog okozni. Akinek a gyereke születése után is a saját teste a legfontosabb, az nárcisztikus. Márpedig egy nárcisztikus ANYA gyerekének lenni...az maga a pokol!
2014. máj. 15. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Undorítónak nem undorító szerintem. Inkább ez a kiállás az érdekes, hogy vááá de nagy dolgot hajtottam végre. :D
2014. máj. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!