Ti szeretitek, ha zúg a hajszárító?
Figyelt kérdés
Imádom, ha a környezetemben zúg pl. egy hajszárító vagy porszívó. El tudok rajta aludni, elbágyaszt, nagyon jó! Ha relaxálni szeretnék, akkor a youtube-on hallgatok ilyen hangokat (vannak több órás zúgások). De azt veszem észre, hogy a környezetemben ezek inkább idegesítik az embereket, és attól félek, engem is hülyének néznek, ha elmondom :D Titeket is idegesít, ha ilyen eszközök zúgnak vagy élvezitek?2014. máj. 13. 20:12
1/12 anonim válasza:
Én nagyon nem élvezem :D. Igen, hülyének fognak nézni.
2/12 anonim válasza:
Én sajnos a dízel motorokkal vagyok így...
Mikor csak úgy egyenletesen megy, semmi gyorsítás.
Pláne a sima szívó dízellel. Elég para vezetés közben szunyókálni...
Amúgy az alfa hanghoz van köze. Interferálja az agyhullámokat, és ráállsz az alfa állapotra.
Ez ugyanaz, mint a macskáknál a dorombolás. Imádnak alfában lenni! A kölykeiknek is azért dorombolnak, hogy nyugodjanak meg, ne nyávogjanak, mert azzal odavonzzák a ragadozókat.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi Utolsó! Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így :D
2014. máj. 13. 21:55
4/12 anonim válasza:
A hajszárítót nem, de a mosógép morajlását szeretem hallgatni.
5/12 anonim válasza:
Régebben engem is megnyugtatott a porszívó hangja, akár el is aludtam rajta. Mióta én porszívózok még nem sikerült közben elaludnom.
6/12 anonim válasza:
Szoktatás kérdése. Engem sajnos csendhez és sötéthez szoktattak az ostoba, de mindent jobban tudó szüleim, így nagyjából 48 óra ébrenlét után szoktam zajra jobban aludni, mint csendben.
7/12 anonim válasza:
Ezeknek a hangoknak van egy olyan frekvenciája, ami lenyugtat, az alternatív módszerek némelyike kimondottan ilyenekkel operál, szóval nincs Benned semmi abnormális. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. máj. 14. 17:26
9/12 anonim válasza:
Én a (magyar:)) vonatokon tudnék szinte mindig elaludni, főleg ha kibámulok a suhanó tájakra. Ami furcsa, mert egyébként sajnos csak csendben és sötétben szoktam tudni elaludni.
10/12 A kérdező kommentje:
igazad van :D minden nap vonatozok, és engem az is altat :D
2014. máj. 18. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!