A cigány csajok mitől ilyen bátrak?
A nővérem egy alapjába véve harcias, parancsolgatós típusú csaj aki elég verekedős is, és ráadásul elég nagydarab. Mindig megvédi magát akár szóban akár tettben. Mivel Pesten dolgozik ketten a barátnőjével béreltek egy lakást, de a barátnője munkahelyváltás miatt máshova költözött, úgy kb 3 hónapja van egy másik csaj (új albérlő) akivel együtt lakik, őt én is csak most láttam először, mert valamiért fel kellett mennem a nővéremhez Pestre(igaz félcigány a csaj, de rendes és tiszta, látszik hogy nem a putris fajtából való), de ez a csaj úgy dirigált a nővéremnek, és olyan hangnemben hogy az valami borzadály volt, a nővéremnek meg csak vörösödött a feje de megcsinálta amit a csaj mondott neki. Igaz ez a csaj is van akkora mint a nővérem, de ez a nővéremnek nem szokott gondot okozni!:)))
És még sosem láttam, hogy valaki parancsolgatni mert volna neki. Szerinted mért hagyja ennek a csajnak hogy így utasítgassa, dirigáljon neki?
Nem is hittem volna el ha nem a két szememmel látom, amikor a másik csaj megkajált akkor megparancsolta "szó szerint" a nővéremnek hogy mosogasson el,erre a nővérem azt mondta neki, hogy majd később, a másik csaj meg közölte vele hogy most azonnal, a nővérem meg felállt és elkezdett mosogatni! Ha ezt más mondta volna biztos simán kiröhögöm.
Nem kell ebből túl nagy következtetést levonni. Mondjuk lehet köztük egy megállapodás, hogy ekkor és ekkor én takarítok,mosogatok, ekkor meg te, amihez akkor a nővéred nem tartotta magát, visszaszólni meg azért nem szólt, mert az albérlőtársa betartja a megállapodásokat.
Nekem is égne a pofám, ha eljátszanám olyan ember előtt a szavahihetőségem, akinek meg akarok felelni.
Ennek semmi köze ahhoz, hogy c vagy nem a csaj.
Lehet, hogy testvérednek nagy szüksége van egy lakótársra, mert egyedül nem tudná fizetni az albérletet. Talán azért tűr el olyat is, amit eddig nem, mert nem talált más lakótársat, miután a másik lány elment, és így még mindig jobb, mintha nem tudná fizetni egyedül.
Na jó, de a nővérem, nem azt mondta hogy nem akar elmosogatni, hanem hogy kicsit később.
És elég durva hangnembe közölte a csaj, hogy "most azonnal".
Ez a kérdés már volt...
Kb 1 év alatt nem sikerült megoldani? Azt ne mondd, hogy nem ugyanaz a kérdező vagy, mert UGYANEZ a sztori volt.
Elég nagy gyik felhasználó vagyok, nem fogom tudni kikeresni a kérdést, mert sok mindenre válaszoltam.
Ez lehet, de ennyiért a környéken a másik csaj sem talál lakást, és ezt ő is tudja mert jó ideig keresett állítólag.
Szóval ezért inkább neki kéne "visszafogni" magát.
Azt nem írtam hogy nem volt még, de nem is ez a kérdés...
(mondjuk, nem 1 éve, de mindegy)
Amúgy nem, csak rosszabb lett.
De ez a testvérednek gond? Ő panaszkodik a lakótársára?
Vagy csak téged zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!