Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A cigány csajok mitől ilyen...

A cigány csajok mitől ilyen bátrak?

Figyelt kérdés

A nővérem egy alapjába véve harcias, parancsolgatós típusú csaj aki elég verekedős is, és ráadásul elég nagydarab. Mindig megvédi magát akár szóban akár tettben. Mivel Pesten dolgozik ketten a barátnőjével béreltek egy lakást, de a barátnője munkahelyváltás miatt máshova költözött, úgy kb 3 hónapja van egy másik csaj (új albérlő) akivel együtt lakik, őt én is csak most láttam először, mert valamiért fel kellett mennem a nővéremhez Pestre(igaz félcigány a csaj, de rendes és tiszta, látszik hogy nem a putris fajtából való), de ez a csaj úgy dirigált a nővéremnek, és olyan hangnemben hogy az valami borzadály volt, a nővéremnek meg csak vörösödött a feje de megcsinálta amit a csaj mondott neki. Igaz ez a csaj is van akkora mint a nővérem, de ez a nővéremnek nem szokott gondot okozni!:)))

És még sosem láttam, hogy valaki parancsolgatni mert volna neki. Szerinted mért hagyja ennek a csajnak hogy így utasítgassa, dirigáljon neki?

Nem is hittem volna el ha nem a két szememmel látom, amikor a másik csaj megkajált akkor megparancsolta "szó szerint" a nővéremnek hogy mosogasson el,erre a nővérem azt mondta neki, hogy majd később, a másik csaj meg közölte vele hogy most azonnal, a nővérem meg felállt és elkezdett mosogatni! Ha ezt más mondta volna biztos simán kiröhögöm.

2014. máj. 13. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Benne van a génjeikbe, erre szerintem nincs màs magyaràzat. Tudom mert ismertem pàrat sajnos.
2014. máj. 13. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem kell ebből túl nagy következtetést levonni. Mondjuk lehet köztük egy megállapodás, hogy ekkor és ekkor én takarítok,mosogatok, ekkor meg te, amihez akkor a nővéred nem tartotta magát, visszaszólni meg azért nem szólt, mert az albérlőtársa betartja a megállapodásokat.

Nekem is égne a pofám, ha eljátszanám olyan ember előtt a szavahihetőségem, akinek meg akarok felelni.

2014. máj. 13. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Ennek semmi köze ahhoz, hogy c vagy nem a csaj.

Lehet, hogy testvérednek nagy szüksége van egy lakótársra, mert egyedül nem tudná fizetni az albérletet. Talán azért tűr el olyat is, amit eddig nem, mert nem talált más lakótársat, miután a másik lány elment, és így még mindig jobb, mintha nem tudná fizetni egyedül.

2014. máj. 13. 13:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Na jó, de a nővérem, nem azt mondta hogy nem akar elmosogatni, hanem hogy kicsit később.

És elég durva hangnembe közölte a csaj, hogy "most azonnal".

2014. máj. 13. 13:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés már volt...

Kb 1 év alatt nem sikerült megoldani? Azt ne mondd, hogy nem ugyanaz a kérdező vagy, mert UGYANEZ a sztori volt.

Elég nagy gyik felhasználó vagyok, nem fogom tudni kikeresni a kérdést, mert sok mindenre válaszoltam.

2014. máj. 13. 13:09
 6/12 A kérdező kommentje:

Ez lehet, de ennyiért a környéken a másik csaj sem talál lakást, és ezt ő is tudja mert jó ideig keresett állítólag.

Szóval ezért inkább neki kéne "visszafogni" magát.

2014. máj. 13. 13:12
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Én diákként inkább elviseltem volna egy olyan szobatársat, aki tartja magát a takarítási megállapodáshoz és kioszt ha én meg nem, mint egy olyat, aki ebben trehány disznó, mindent megígér, de a szavának nincs súlya, jópofásodva keres kifogásokat.
2014. máj. 13. 13:17
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam hogy nem volt még, de nem is ez a kérdés...

(mondjuk, nem 1 éve, de mindegy)

Amúgy nem, csak rosszabb lett.

2014. máj. 13. 13:17
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

De ez a testvérednek gond? Ő panaszkodik a lakótársára?

Vagy csak téged zavar?

2014. máj. 13. 13:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket ilyenre nevelik a szüleik. Nem csak a putrikban vannak erőszakos cigányok.
2014. máj. 13. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!