Miért van ez benne az emberekben? Nem értem.
Figyelt kérdés
Megfigyeltem már többször, ha valaki eltérő véleményt alkot mint amilyet a többi ember látni szeretne, akkor rögtön elkezdik ostorozni, b*szogatni. Volt egy nő, odaírtam hogy szerintem csúnya, erre sokan: "Hát akkor mutasd meg a te barátnődet!", meg "Szeretnél te fele ilyen szép csajt" stb. egyszerűen nem értem, hogy miért van ez az emberekbe rögzülve, hogy ha már nekem eltérő a véleményem, aminek hangot is adok, akkor engem már egyenesen megölnek? Szerintem ez szánalmas. Miért nem tudja nagyon sok ember a kritikát elviselni? Engem is csúnyázhat le akárki, túlzottan nem érdekel, nem lehet mindenkinek szép minden ember. Biztos nem kezdeném el ostorozni a kommentelőket az olyan beszólásokkal hogy mer' te hogy' nézel ki? stb. Van egy véleménye, tiszteletben tartom, és kész. Nem tudom hogy ez csak idehaza divat, vagy máshol is, de szerintem ez gáz.2014. máj. 5. 23:18
11/12 anonim válasza:
Az emberek zöme korlátolt és képtelen felfogni, hogy más vélemény is van, másnak is lehet igaza a világon. Ráadásul itt a neten még bátrabbak is, mivel kockázat nélkül védhetik az "igazukat". Na meg persze milyen menő már leoltani azt, aki épp kilóg a sorból.
Aki meg akar bizonyosodni erről kommenteljen oda valamelyik politikai párt facebook-lapjára valamit, ami ellenkezik az adott párt nézeteivel (nem is kell, hogy vélemény legyen, elég valami tény vagy hír). Meglesz a hatása. :D
12/12 Fish1 válasza:
Egyrészt mert sok emberből hiányzik az elfogadás képessége. Másrészt mert vannak olyanok, akik az életük valamelyik területén sikertelenek és pl. ezzel kompenzálnak, hogy a neten (sokszor arc nélkül, álneveken) leoltanak valakit, mint a villanyt és ettől királynak érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!