Fiatal lányként lehetne belőlem magánnyomozó?
A saját életemben nagyon szeretek kutakodni, nyomozni az emberek után, és azr vettem észre, hogy van is tehetségem hozzá, apró információkból össze tudom rakni a képet.
Érdekel ez az irány, utánaolvastam, és OKJ-s képzésen lehet ezzel kapcsolatban tudást szerezni, de sok volt rendőr lesz magánnyomozó, így nagy hátránnyal indulnék, mivel egyrészt lány vagyok, másrészt fiatal, tapasztalatlan, harmadrészt kapcsolataim sincsenek a rendőrséggel. Mégis nagyon szeretném megpróbálni, szerintetek? :/
😂😂😂
Úgy bírom mikor ide olyan emberek írkálnak, akik egy percet nem dolgoztak hasonlóban sem.
Nekem a volt oktatòm magánnyomozò, és ő szerinte full hülyeség egyetemre menni ilyesmit tanulni. El kell végezni az MDSZ által indított képzést, és lehet is végezni a munkát. Előtte nem árt egy vagyonőri, mert az már egy alaptudást ad a jogban/neki is megvan/, de úgy ennyi. Nem kell előtte 50 évet a rendőrségnél szolgálni.
Van kereslet a magánnyomozòkra. Hogy miért? Mert a magyar rendőrség egy fost sem ér, és ezt az emberek tudják is. De a napod nagyrésze úgyis olyan ügyekkel megy el, hogy azt nyomozod, hogy kit kivel csalnak meg, és mikor, és erről gyűjtesz bizonyítékot. Ezt maga a volt oktatom mesélte. Komoly ügy ritkán fut be.
A titok nem az egyetem, hanem az, hogy csinálod gyakorlatban, és tanulsz mindig.
Ja, és nem a filmekből kell kiindulni, hogy a magánnyomozò az ablakon ugrál, meg luxus autóval jár fekete öltönyben meg ilyesmi. Teljesen átlagos emberek, akik szintén átlagos embereket követnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!