Hogyan kerüljek a közelébe?
Figyelt kérdés
Két éve belezúgtam valakibe, akire még mindig vágyom, és mostanában szoktam látni, de leginkább a barátaival van. Hogyan kerülhetnék a közelébe hogy ne tűnjön túl direktnek? Nem akarok nyomulós lenni.2014. máj. 2. 15:14
1/4 anonim válasza:
Mondjuk, csatlakozz előbb az egész társasághoz, ne csak hozzá. Aztán majd szépen lassan kialakul.
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy idősebb fiú társaságról van szó, akiknek a többségét egyáltalán nem ismerem.
2014. máj. 2. 17:13
4/4 anonim válasza:
én már annyi de annyi ilyen "hogyan szólhatnék hozzá" cuccot kitaláltam... xd de egyilhez sem volt merszem. pl.: barátnőm elkezd ott sirni meg kiakadni, én meg kérek a sráctól egy zsepit (lehetőleg elég közel legyen hozzánk) és hátha megkérdezi mi baja a barátnőmnek....
amugy tudod a nevét? mert akkor a facebook is kitűnő kezdeményező eszköz lehet.. jelöld meg ismerősnek, aztán meglátod h vissza igazol e. ha igen, likeold a profil képét mondjuk... és ha visszamegy a like akkor lehet esélyed. irj rá! (az is leget h o fog elobb radirni..) :) :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!