Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gyávák a férfiak egy...

Miért gyávák a férfiak egy nővel szembenézni, és szakítani, miért kell félre lépni?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
És a nőkkel mi a helyzet? Ők nem lépnek félre? Ők nem sunnyognak szakítás helyett?
2014. ápr. 30. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, köztünk is van ilyen ez tény. Bocsánatot kérek a kivételektől...Tényleg

Csak magam körül most több esetet is tapasztaltam, ahol a férfi együtt van a nővel, de mindenkivel elmegy, aki csak megáll, megalázza, le se tojja, és várja, h a szegény nő majd veszi a lapot, és lelép. "Nekem mindegy"... ez olyan éthetetlen

2014. ápr. 30. 13:24
 3/6 anonim válasza:
Félrelépni gerinctelenség! Akármelyik fél követi el. Félreismerte nagyon a párját az, akivel ez megtöténik. Sajnos.
2014. ápr. 30. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát tudod az embereket nem emberségre nevelik, és ilyen les*arom ember forma állatok alakulnak ki. Felül kell emelkedni az ilyen forma embereken, akár hapsi, akár csaj. Ugyanis ezek az "emberek" nem férfiak, és nem nők. Az már egy komoly minőséget jelölne, amire nem méltóak.
2014. ápr. 30. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Férjem szerint: Otthon nem kielégítő a kapcsolat, boldogtalan, és a másik fél nem nagyon akar tenni semmit, hogy a pasinak jobb legyen. Viszont vannak tényezők, amik összetartják őket /lakás, gyerekek, megszokás, elköteleződés, megfelelni akarás a társadalomnak/. De a pasik úgy gondolják, a boldogtalan életüket színesítik egy kis szexszel egy harmadikkal. És biztosak benne, hogy ők ezt majd szuperül fogják tudni kézben tartani, nem visznek bele érzelmet. Persze ez nem mindig megy, de nem számolnak sosem azzal, hogy szerelmesek lesznek. Szóval ez nem szemétség, hanem önáltatás, önbecsapás.

Én nem tudom, de valóban ezt látom a baráti körünkben, úgyhogy lehet benne valami.

2014. ápr. 30. 15:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen. A családi állapot az fontos, meg a felépített életet is féltik. Ha a kapcsolatból hiányzik valami, akkor miért nem beszélnek...vagy vezetik rá az asszonyt?

Tapasztalom, h akivel félrelép, (bár lehet, h szerelmes lesz, de nekem inkább rajongásnak tűnik) nem lesz a párja. Ha kiderül, és az eredeti barátnő lelép, csak akkor kerülhet a képbe a harmadik. Ez olyan, mintha az lenne, h ha már egyedül vagyok, akkor te is jó leszel..., de a valódi döntést a nők hozzák meg. Ez olyan megalázó. Ritka az a férfi, aki odaáll, és azt mondja, h megszerettem xy-t és mától vele szeretnék élni...

2014. ápr. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!