Szerintetek az gáz, ha valaki 25 évesen kezd el dolgozni?
Nem gáz, de mindenképpen az ilyen ember szerintem (!) hátrányból indul a munkaerőoicon. Iskolában teljeseíteni más képességekre van szükség. Arról nem is beszélve, hogy ilyen korra már nagy átlagban már legalább 1-2 munkatapasztalatot fel tudnak mutatni a fiatalok.
Átlagos munkakezdés nincs. Van akinek nagyon kitolódik, a tanulás vagy más okok miatt, van aki már 16-17 éves korában dolgozik. Talán ha nagyon átlagról kéne írnom 18-22 éves kor között, egyetem mellett kezdenek el dolgozni a fiatalok.
A mai világban? Nem
Én 22 éves vagyok, és két hónapot dolgoztam eddig életemben.
Nem gáz, mert gondolom addig is érik, fejlődik a személyiséged, és így amikor elkezdesz dolgozni magasabb teljesítményt fogsz tudni produkálni, lévén, hogy megfelelő önismerettel, a korlátaid tudatával, rendelkezel amivel behozod a lemaradásod, azon a területen ahol már felkészülten, céltudatosan tudsz majd tevékenykedni. Persze ez bullshit is lehet amit írtam. :D De milyen jól hangzik. :P Ez általánosságban talán nem húzható rá mindenkire, a sok herére, meg guccsi pic*ára. :]
Az a lényeg, hogy nem gáz.
Miért lenne gáz?? Én ha tehetném semmikor se dolgoznék csak muszáj nem élhetek anyámék/testvérem nyakán örökké!
Jövő hónapban kezdek én is 27 vagyok am
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!