19 évesen, nappali tagozatosként hol tudnék dolgozni?
Jelenleg technikusképzésre járok heti 35 órával,és valamilyen munkalehetőségen gondolkozom.
Hol tudnék munkát vállalni,ami nem menne az iskola rovására?(mondjuk 4 óra,heti x-szer vagy bármi)
Hát az bizony ....
Ilyenkor csak diákmunkásként dolgozhatok(iskolaszövetkezeten belül)?
Na gondolkozz...
Egyébként csak hülyéskedtem.
Én anno diákszövetkezet(ek)nél dolgoztam, csak ajánlani tudom. Rendben, nem topmenedzseri meló amit kínálnak, meg sok hétvégéd (és/vagy éjszakád) is rámehet a munkára, de még mindig ez a legbiztonságosabb módja a suli melletti munkának szerintem.
Csak arra figyelj, hogy az első hónapokban neked kell utánuk menni, és majdhogynem zaklatni őket, hogy adjanak munkát!
De én is, tesóm is dolgozott így, megoldható. :)
Vagy ismerős cégénél esetleg elhelyezkedni...
Minden esetre sok sikert, és kitartást hozzá!
Köszi,majd utána nézek!
Szerencsére van egy osztálytársam,aki a fürgediáknál melózott,és sikerült "kapcsolatokat kiépítenie",úgyhogy majd lehet,hogy tud segíteni :)
7-es vagyok
Nincs mit! :)
A Fürgediákról hallottam, mondjuk velük nem volt dolgom.
A Műisz-nél sokáig voltam, illetve a Pensum-nál is regisztráltam. Nekem ez a kettő vált be.
Erről a kettőről még életemben nem hallottam! :D
Ezek milyen munkák voltak,meddig dolgoztál?(napi hány órát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!