Ez miert van? Tobb lent.
Figyelt kérdés
Ha az emberek meghallanak valamit a szekelyekrol, egybol valami rossz jut az eszukbe. Multkor a magyar tanarom is ott fikazta a szekelyeket, ami persze nem igazan esett jol. (Enis az vagyok) meg az osztalytarsaim is mindig szekelyes vicceket mondanak. Nem sokan tudjak rolam, h az vagyok, de oket nem foglalkoztatja ez a dolog. A kerdesem az lenne, h ez miert van? Mi miben vagyunk masok, mint a "magyarok"?
/bocs az ekezetek miatt/
2014. ápr. 28. 20:26
1/4 anonim 

válasza:

Próbálj velük nem foglalkozni. Ez szerintem azért van mert nem bírják felfogni, hogy valaki más is lehet mint ők. Nekem vannak székely ismerőseim és semmiben sem különböznek tőlünk. Jó fejek meg minden, csak nekik sok dologról (jogosan) más a világnézetük. Ennyi mindíg is voltak, vannak és sajnos lesznek is ilyen emberek. Ne foglalkozz az ilyenekkel :) nehéz, de nem lehetetlen :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem kulonosebben zavar, csak sok embernel tapasztaltam:) koszi a valaszt
2014. ápr. 28. 20:38
3/4 anonim 

válasza:

Én leginkább csak jó dolgokat hallok a székelyekről, meg amilyen székely vicceket ismerek, azok is leginkább a székelyek jámborságáról szólnak.
4/4 A kérdező kommentje:
:)
2014. ápr. 29. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!