Szlovákok milyen emberek?
Egy teljesen átlagos szlovák milyen ember (szóval nem nacionalista) ?
Miben térnek el és miben hasonlítanak a magyarokra ?
Belső tulajdonságokra gondolok.
A többi szláv néppel milyen a kapcsolatuk?
A szlovák csajok szépek?
Sok szlovák volt az őseim között,anyai és apai ágon egyaránt,ezért is érdekel a téma.
Az égvilágon semmi értelme ennek a kérdésnek. Mi milyenek vagyunk? Vagy vegyél engem. És szerb és olasz szülőktől származó magyar vagyok. Olyan lennék, mind te? Biztosan nem, hacsak abban nem hasonlítunk, hogy én is a nyakamon hordom a fejem.
A szlovákok is milliófélék. Alapvetően nem nacionalisták, nem jobban, nem kevésbé mint mi. Nyilván olyan patkányok náluk is vannak, akik semmit nem tudnak a történelemről, de a fél országot kiirtanák hazafiság címén, de nem ez a jellemző.
Ha nem hergelik fel az átlag szlovákot, akkor nem foglalkozik olyan hiábavalósággal, hogy ki miféle.
Hát, én a saját tapasztalataimat írom.
Igaz, hogy a szlovákok nem szeretik a magyarokat, de ettől függetlenül nekem nem ellenszenves emberek. Úgy értem, nem tűnnek elvetemülteknek, vagy ilyesmi. Meg egész életvidámnak tűnnek, nem lehet ott annyi depressziós, szomorú embert látni, mint itt.
Hogy milyen a kapcsolatuk a többi szláv néppel, azt nem tudom. Szerintem olyan semmilyen...Tehát átlagos.
És igen, a szlovák lányok szerintem elég szépek
15/L
A kapcsolatot úgy értettem,hogy mennyire kedvelik vagy utálják a szomszédot.
Mert én úgy hallottam,hogy a szlovákok nem nagyon kedvelik a lengyeleket és talán a cseheket se annyira.
A lengyelek egy focimeccsen a nagy-Magyarország zászlót is kitették a lelátóra.
Szóval ez se javított a kapcsolatukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!