Miért ennyire bukók az emberek?
Bukók? :)
Amúgy valószínűleg xar napjuk volt, és itt vezetik le a feszültséget. Szóval nyugi, csak a saját nyomorukat nyomják itt le, sose vedd magadra, nem téged minősít ez, hanem őket!
Én magamon vettem észre, hogy akkor vagyok-voltam bunkó, amikor én is szarul éreztem magamat és a saját nyomoromat át akartam ragasztani másokra. Rengetegen csinálják ezt, ki így, ki úgy, feltűnően, vagy alig észrevehetően.
Én próbáltam dolgozni ezen a problémán, viszont van, aki elél így élete végéig és ez ad neki sikerélményt.
Megkérdezhetem mivel bántottak meg?
1.rossz szocializálódás. ez volt a divat alsóban, és ilyen lett az illető.
2.unatkoznak. ilyenkor automatikusan az 1. pont lép érvénybe.
3.valamilyen sérült ember, aki attól érzi jobban magát, hogy másokat lejjebb húz. illetve ez is kombinálható a 2. ponttal.
4.lehet olyan is, hogy valaki nem élvezi, de feszült, és rosszkor vagy rossz helyen. de a beszólogatás nem jellemző az ilyenre.
5.az emberek többsége együgyű, mindig lesz valaki, akinek nem fogsz tetszeni, még ha nem is mondja az arcodba.
nem kell felvenni az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!