Fiúk! Szerintetek gáz ha egy lány fiús?
Figyelt kérdés
Gáz ha jobban szeretem a körömlakok meg a mit tudom én mik helyett a videójátékokat, filmmániás vagyok és thaiboxolok? És a korosztályomba témákban jobban kijövök a fiúkkal? Persze ez nam azt jelenti h kinézetre is fiús vagyok, mert egyáltalán nem! Csak nem gáz h jobban érdekelnek a fiús témák?2014. ápr. 24. 21:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Mindenkinek megvan a maga hobbija, hány férfi van, aki pl. szeret főzni, vagy takarítani (!) vagy divattervező. Akkor ők a te logikád alapján, lányosak? :D
3/4 anonim válasza:
ha egy lány fiús, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem játszik sztereotip női szerepet. lehet, hogy a lányok kiközösítenek ezért, de nem kell foglalkoznod velük.
ettől még nem leszel kevésbé lány a fiúk szemében, vagy feltétlenül bi-homoszexuális, főleg ha nem öltözöl fiúnak, bár ebben sincsenek hatalmas különbségek.
a testalkattól valamennyire függhet, de egy nagyobb izmosabb nő is találhat magának hasonló kategóriájú férfit.
ha pedig sportolsz, mélyebb filmeket nézel és építő jellegű játékokat játszol, az előnyödre is válhat, biztos vagyok benne, hogy a fiúk többsége értékeli, mint taszítónak tartja.
4/4 A kérdező kommentje:
Ki jövök a lányokkal is és az alakom se fiús, ez egész biztos :) Köszi a válaszokat
2014. ápr. 25. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!