Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most már elfogadnak és nem...

Most már elfogadnak és nem nevetnek ki?

Figyelt kérdés

Eddig visszafogottabb voltam, és nem hódoltam a divatnak, márkának, amit a média sugároz. Nem érdekelt az éjjel-nappal Budapest műsor sem. Pedig a saját falumban is mindenki az szerint a műsor szerint öltözködik és viselkedik. Okostelefonba fényképezkedik.

Én inkább a belső tulajdonságaimat emeltem ki mindig a facebook-on, és emiatt sokan kinevettek, ha megláttak az utcán.

De most vagányra vettem a figurát a facebook-on, és most már csakis a külső tulajdonságra hajtok. A belső mostantól nem érdekel. Csak hogy menő legyek és haladjak a többivel.

Míg nem voltam vagány, addig a facebook-on sem like-oltak és a való életben sem vettek soha észre.

Mostantól ne magamat adom, remélem, így már beillek a modern, és trendi társadalomba.

2014. ápr. 23. 22:57
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Nem csak akkor lehet érvényesülni ha követed a tömeget. Én sose tettem és mégis vannak barátaim, vannak akik tisztelnek engem és vannak akik utálnak. Belőled még lehet értelmes ember ha nem követed a tömeget. Ne feledd: "Csak a döglött halat sodorja magával az ár."

Az utolsónak pedig azt mondanám, hogy örülök hogy így gondolkodik egy 14 éves.

21/f

2014. ápr. 24. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
ha beállsz a sorba a magamutogató birkák közé attól hidd el nem fogod magad jobban érezni sőt! Szerintem az ember csak akkor lehet boldog, ha felvállalja önmagát. Nyilván nem kell mindenkinek mindent az orrára kötni, de a megjátszásnak semmi értelme. Lehet nem leszel a falu "legmenőbb csaja", viszont az a kevés barátod igazi lesz. Miért adsz ennyit mások véleményére? Tényleg az jelenti az ember értékét, hogy hány like van a képei alatt, meghogy melyik hányadék műsort majmolja?! Na ne már! Én pl lesza.om mindkettőt, igaz idősebb vagyok nálad. Inkább örülj hogy te más vagy, mert ha nem is holnap, de később szinte biztos hogy meg fog térülni!
2014. ápr. 24. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!