Most már elfogadnak és nem nevetnek ki?
Eddig visszafogottabb voltam, és nem hódoltam a divatnak, márkának, amit a média sugároz. Nem érdekelt az éjjel-nappal Budapest műsor sem. Pedig a saját falumban is mindenki az szerint a műsor szerint öltözködik és viselkedik. Okostelefonba fényképezkedik.
Én inkább a belső tulajdonságaimat emeltem ki mindig a facebook-on, és emiatt sokan kinevettek, ha megláttak az utcán.
De most vagányra vettem a figurát a facebook-on, és most már csakis a külső tulajdonságra hajtok. A belső mostantól nem érdekel. Csak hogy menő legyek és haladjak a többivel.
Míg nem voltam vagány, addig a facebook-on sem like-oltak és a való életben sem vettek soha észre.
Mostantól ne magamat adom, remélem, így már beillek a modern, és trendi társadalomba.
Nem csak akkor lehet érvényesülni ha követed a tömeget. Én sose tettem és mégis vannak barátaim, vannak akik tisztelnek engem és vannak akik utálnak. Belőled még lehet értelmes ember ha nem követed a tömeget. Ne feledd: "Csak a döglött halat sodorja magával az ár."
Az utolsónak pedig azt mondanám, hogy örülök hogy így gondolkodik egy 14 éves.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!