Miért ilyen a bátyám?
Ketten vagyunk testvérek,mind a ketten rendezett körülmények között tudtunk felnőni.A szüleink a lehetőségekhez képest mindent megadtak nekünk.Sok hibám van,de mégis van annyi gerinc bennem,hogy elmenjek dolgozni, és ne a szüleimen élősködjek.Ezzel szemben ő 25 évesen egy álomvilágban él,kihasználja a szüleim jóságát esze ágában sincs mit kezdenie magával. Minden héten mást szeretne,fősulira menni,autót venni stb. Tőlem kuncsorog pénzért,piára,bulira cigire.Ha valaki ellent mer mondani neki,ha ne adj isten nem adunk neki pénzt vagy felhívjuk a figyelmet a hibáira, üvöltözni kezd és elhord minket minden szarnak.
A körülötte élőknek tönkreteszi az idegrendszerét egyszerűen.
Eljutottam arra a szintre,hogy már undorodom tőle és a lehető legkevesebb időt szeretném vele egy háztartásban tőlteni. Néha az is megfordul a fejemben,hogy ő elmebeteg.
Mit lehet egy ilyen emberrel kezdeni?
Tudom,hogy nem normális,és megmondom őszintén néha inkább túlórázok csak ne legyek otthon miatta.De,hogy tudnék segíteni a szüleimnek annyira bánt,hogy így viselkedik velük, lenézi apámat,lenézi anyukámat pedig nem ezt érdemelnék.
Kérés nélkül elviszi apu kocsiját és kiautózza belőle az összes benzint egy minimális tisztelet nincs benne.
Amikor már a szüleim nem tudnak pénzt adni neki tőlem kuncsorog.A pofámról sülne le a bőr,ha annyi idősen egy-két ezresért kéne könyörögnöm..
Nem elmebeteg, el lett kapatva, a szüleid nem figyeltek oda rá, nem törődtek vele érdemben, most isszák a levét, sajnos nem csak ők. Talán mégsem adtak meg annyi mindent?
#3-as mond valamit.
Bárcsak úgy lenne,ahogy mondod,hidd el kevésbé haragudnék rá,ha nem értene semmihez.Az igazság viszont az,hogy van esze középiskolában sorra nyerte az angol és matekversenyeket.
Nem utolsó sorban "aranykeze" van.Megszerel bármit,sok mindenhez ért,festéshez,gipszkartonozáshoz,műszaki dolgokat is nagyon jól átlátja,autószerelésben kiváló.És van is ehhez való végzettsége is.
Gyönyörűen tud rajzolni,úgy ahogy én soha nem fogok tudni.
Volt munkája is apukám barátja felvette a munkahelyére ,de egyszerűen kezelhetetlen volt,többet volt kint cigi szüneten mint bent dolgozni.
Többször elkapták már gyorshajtásért és részeg vezetésért is.A büntetést persze apu fizette mert az én drága testvérem kirúgatta magát mindenhonnan.
Már nagyon kivagyunk készülve tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!