Akkor most a sohase add fel vagy a légy elég erős elengedni elvet kövessem?
Figyelt kérdés
A lenyeg hogy teszik egy fiu, de mostmar nem sok eselyt latok az egeszhez... De talan van meg egy kicsi remeny. Es fogalmam sincs hogy most elengedjem e vagy kuzdjek e meg erte.. Melyik a jobb megoldas? Koszonom szepen az ertelmes valaszokat2014. ápr. 20. 22:48
11/13 anonim válasza:
Hagyd a fenébe, pár skype beszélgetés semmi, ha jól veszem ki nem is találkoztatok még személyesen... Lesz másik.
12/13 A kérdező kommentje:
De nem tudom elfelejteni mert mar probaltam... En nem az a lany vagyok aki konnyen szerelembe esik, de most h ez megtortent nagyon ragaszkodom az illetohoz. De koszonom azert :(
2014. ápr. 20. 23:23
13/13 anonim válasza:
Hát nem akarok izélni, de párszor járt már hasonlóan egy barátnőm, aki neten ismerkedett, amivel nincs gond, de gyakran többen is ráírnak az emberre. Általában akkor kezdték el hirtelen ignorálni ha összejöttek egy lánnyal esetleg visszamentek az exükhöz.
Gondolom még fiatal vagy, hidd el, túl leszel rajta. Pár beszélgetésből annyira nem is tudjátok megismerni egymást. Csak éld az életed ahogy eddig is, menj, találkozz a barátaiddal, sportolj, tanulj, aztán ha jön a következő lehetőség ragadd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!