Van tárgy, amihez ragaszkodtok? 17/f
Figyelt kérdés
Kérlek nemet és kort, ha nem személyes írjátok oda, köszönöm. :)
Van olyan tárgy, ami a szívetekhez nőtt valami miatt, és örökké szeretnétek megtartani? :) És leírjátok az okát is?
Elég fura kérdés. Nekem, van, ezért érdekel másoknak van-e hasonló dolga.Bármi: egy takaró, plüss, játék, bármi. :)
2014. ápr. 19. 22:21
11/11 anonim válasza:
igen, több minden is:
egy plsüss bárányka, amit én mentettem ki az ócskástól, majd rendbehoztam,(a kisbárányomra emlékeztet):P
az anyukámtól kapott aranyfülbevalóm, a nagyitól kapott brossom, amit ő hordot lánykorában, és egy puha kis angyalka(az utóbbikat egy dobozkában őrzöm)
ezeket ameddig lehet megtartom, mert mindhez fűződik valamilyen emlék :) (lány, 17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!