Eteleatis kérdése:
Szerintetek milyen ember a barátom?
Figyelt kérdés
A múltkor amikor kifakadtam (ok nélkül), hogy én szart se kapok ebben a kapcsolatban és nincs velem semmi terve a jövőben és szakítsunk és költözzön ki a lakásomból. Sosem vesz semmit, amit megígér azt sem. Csak karácsonyra kapok ajándékot, de mindent én veszek szinte. Ezek után vett nekem egy tabletet. Szerintetek milyen ember?2014. ápr. 17. 08:56
11/13 anonim válasza:
Fakadj ki többször, sírj és nyafogj többször, és akkor többször fogsz kapni cukiságokat, és ettől boldog leszel. Ilyen igényekkel ebben az esetben ez a legjobb megoldás saját szempontodból.
12/13 anonim válasza:
Szerintem lepd meg te ot, neha a sajat keszitesu ajandekoddal, es akkor majd o is viszonozni fogja, h. vesz neked valamit. En sokszor csinalok sajat kezem altal keszult ajandekot, meglepit. Az utolso most az volt, h. a haloszobank egyik falat teleraktam piros kisebb nagyobb szivekkel, amit papirbol vagtam ki. Nagyon boldog volt es orult a meglepetesemek.
13/13 anonim válasza:
Nem csak azért nem lehet a másik nélkül semmire se jutni, mert önértékelés és társai. egyszerűen hiányzik az embernek a másik fele. Ez nem önértékelés, ez hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!