El lehetne ilyet érni?
Figyelt kérdés
Csak annyi lenne a lényeg ,hogy minden ember aki ugyebár keresettel vagy bármiféle jövedelemmel rendelkezik adna nekem 5 forintot ez egy embernek semmiség abszolult észre sem veszi a hiányát viszont ha teszem fel csak Magyarországon adna nekem 2millió ember fejenként 5 forintot az már számomra 10 millió lenne és úgy mond senkinek se került semmibe . Ezt nem csak magamra értem hanem sok olyan családoknál ahol nagy szükség lenne a pénzre mert kajára való sincs . Lehetnének ilyenek az emberek és sokkal jobb világban élnénk szerintem persze eghy idő után ebből lehetséges ,hogy visszaélések lennének de egy-két alkalommal megcsinálni egy ilyet szerintem nagyon jó dolog lenne az összefogás ereje ! :D Bocsi lehet,hogy hülyeséget írtam de most hirtelen átfutott ez az agyamon .2014. ápr. 16. 11:56
1/4 anonim 

válasza:

Meg lehetne tenni, de ugyanakkor annyira sok az éhezõ ember, hogy nehéz is lenne belefogni.
2/4 anonim válasza:
Amennyi szájat kellene betömni ahhoz keserves munka lenne 5ft-al beszállni, ha nagyszabású dolgot akarnának véghez vinni akkor nagyvállalatok, befektetők ajánlanának fel vastag csekkeket adományként.
21F
3/4 A kérdező kommentje:
Hát igen ezekben van igazság viszont ha elég önzetlenek lennének az emberek meg nem az menne ,hogy a gazdag a gazdagot gazdagítja még jobban.....Szerintem nagyon szép dolog lenne ez nem azt mondom ,hogy mindenkine de pl. aki önhibáján kívül van olyan helyzetben amilyenben van olyannak aki egész életében azon volt,hogy jobbá tegye az életétt ,hogy kitörjön a nyomorból de valami mindíg visszahúzta akárhogy küzdött ezek az emberek igazán megérdemelnék szerintem .. Ha én egyszer úgy fogok állni anyagilag biztos ,hogy indítani fogok ilyen gyűjtéseket.
2014. ápr. 16. 12:27
4/4 anonim 

válasza:

Kérdezõ szólj nekem is.De tudod vannak emberek,akik nem mindig értékelik, ha kisegited õket, mindig többet és többet akarnak, mert ugy érzi, hogy ez jár neki.Tisztelet a kivételnek. Ismerek olyat, hogy nagyon nehzen élnek meg, és akik támogatják,õk állandóan dolgoznak, szinte szabi nélkül és a támogatot fürdõbe jár, internettel stb.rendelkezik, okostelefonnal és a támogatónak meg nincs okostelefon.Na látod nem könnyü az ilyen emberekkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!