Agykontrollal el lehet ilyet érni?
Akarata ellenére nem lehet senkit befolyásolni.
Ha ők is akarják, nyitnak feléd, akkor megkönnyítheted a kapcsolatotok kibontakozását, van egy olyan AK technika, hogy üzenetküldés a másiknak, és ezzel lehet kérni őket(befolyásolni nem), és ha fogékonyak a kérésed iránt, akkor várható változás.
Szerintem nagyjából az összes AK könyv fent van a neten, meg lehet belőlük tanulni, de nem egyszerű.
Megváltoztatni egy ember érzéseit és akaratát, azért mert azt akarod, hogy megváltozzon nem lehet!
A változást első sorban a hozzáállásod megváltoztatásával tudod elérni.
Vizsgáld meg mi az igazi célod ezzel a kapcsolattal,fogalmazd meg jelen időben, hogy ezzel az emberrel kiegyensúlyozott kapcsolatban élsz, szerelemben, megértésben békében és ezért Te tegyél.Ez a vonzás törvényén alapul."Képzeld el hogy így van és előbb utóbb így lesz."
Ezen felül alkalmazható az agykontrollos szubjektív üzenetküldési technika is, de ezzel csak pozitív töltetű gondolatokat sugározhatsz át neki, amivel el tudod érni, hogy szeretettel gondoljon rád, fogja a jeleket és érezze, hogy mennyire szereted.
Az akaratát nem befolyásolhatod, maximum a szemét tudod felnyitni.
A technika pontos leírását e-mailben el tudom küldeni.
Nekem bevált, és szeretem is használni.
Agykontrollal nem lehet másokat befolyásolni, csak magad.
Egyet lehet csak, ha ők tudják, hogy agykontrollozol az érdekükben, akkor talán változnak valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!