Azok a nők, akiknek mindig csak pénzes pasijaik vannak, azok, hogy vannak mindig jó helyen jó időben?

Elit helyekre járok, képeztem magam, hogy tudja mindenről beszélni (gazdaságpoltika, természetvédelem, műszaki dolgok, jogi kérdések).
Adok magamra a testemre, és a megjelenésemre.
Szeretem a szép ruhákat, ha összejövök egy pasival és a párom lesz, persze vesz nekem pár szép ruhát, ami az enyém, és ha vége a románcnak, még több szép ruhám van.
Így növekszik a ruhatáram hónapról hónapra.
Amit adnak nekem a pasik, soha nem adom vissza(ékszer, esetleg autó), ha szétválunk, pénzzé lehet tenni, és el lehet indulni megint az életben, nem üres zsebbel kezdek.
Megnézem kivel ismerkedek.(milyen a ruhája, órája, cipője)
Hogyan lehet vele beszélgetni, mennyire értelmes.
Megkérdezem mivel foglalkozik, ebből már tudom mennyit keres kb.Esetleg még azt hogy hol él, milyen kocsija van.
Meg ezer egy kisebb dolog van, de aki jól csinálja, mindig van vele valaki.

Olyan jó utolsó, hogy nem ez volt a kérdés! Nem az ilyen nőknek a lehetséges életútjainak felvázolását kértem,hogy mi lesz később, hanem azt, hogy hogyan csinálják!
Gondoltam szinte, hogy egy barom legalább elkezdi osztani azt észt!

Elit helyekre járnak,képzik magukat,mindig ki vannak rittyentve,mindig csinosnak kell lenned,tehát kötelező edzened,hajad minimum hátközépig érjen,kirívó ruhákban kell járjál.
És nagyon fontos soha de soha ne kérdezd a pasit minek dolgozik ennyit és ennyit,mert egyből kidob,szóval örülj a heti 1-2 talinak és hagyd őt békén hadd dolgozzon,és csinálja az életét.
Én legalábbis mindig ezeket figyelem:
Tehát:
-Hosszú haj
-Csinos formás nőiesen izmos test(egy deka háj nem lehet rajtad)
-Szeressél d_gni,szopni,és nyeld is le
-Ne várd el a heti több talit,mert nem érek rá,sokat dolgozok,pont azért,hogy kiváló életem legyen
-Viseld el,hogy az életembe te valahol a 10.helyen lehetsz
Ha ezeket vállalod akkor sima ügy,puccos helyekre kell járni,pl:Bob bár,Tokyo bár,Deák tér,Ötkert,Peaches and Cream.
Fontos mindig kirívóan öltözz én ezt várom el,miniszoknya,magassarkú alap elvárás,és kiengedett haj.

Istenem, ennyi hülyeség egy helyen, megáll az eszem. :D
Kérdező, mindig pénzes pasik vettek körül, pedig semmi sem jellemző rám abból, amit leírt az előző pl. Rövid hajam van, nem vagyok modellalkat, viszont megvannak az idomaim a megfelelő helyeken. Formás testem van, de nem járok konditerembe, évekig sportoltam és izmos vagyok, de ennyi is. Hogy mivel fogom meg a pénzes pasikat? Az eszemmel, a humorommal, a jókedvemmel. Elejében nem tudtam hova tenni azt, hogy belépek egy helyre és rám tapadnak a szemek. Sosem voltam kihívó, mindig szolidan öltöztem, sminkeltem. Diszkrét és finom nő vagyok, ha felszabadulok, akkor meg lövöldözöm a poénokat, stb. Szeretem a focit és ennek minden férfi örül, hogy van fogalmam is róla. Tudnak velem beszélgetni is és ez mindig bejön. Tudod, mindenki azt gondolja, hogy a pénzes pasinak a topmodell kell, de amelyik férfi azokkal a típusokkal kavar, az csak díszíteni akarja saját magát a nővel, az a nő csak egy trófea. :) A jól kereső, felsővezető pasi, aki okos, nem fog összeállni egy ilyen nővel. Én nem kerestem direkt a pénzes pasikat, csak egyszerűen beléjük botlottam. Nekem is magas iskolai végzettségem van, legtöbbször a munkámból adódóan találkoztam ilyen férfiakkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!