Vannak itt olyanok (főként nők), akiknek az enneagram-tesztben a 8-as jött ki?
Figyelt kérdés
Mennyire passzol? Mennyire nehéz (pláne nőként) ilyen személyiséggel a társadalomban létezni? Rátok igaz, a nehéz gyerekkor?
(szintén 8-as, 22 éves nő)
/Igen, tudom, hogy ez csak egy teszt, etc. így kérem az ilyen hozzászólások mellőzését. Aki nem tudja, mi az enneagram, google.hu/
2014. jan. 9. 01:13
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mi az az enneagram-teszt és a linked konkrétan be se jön Kedves Kérdező, de az én véleményem az ilyes fajta internetes személyiség tesztekkel hogy nem kell véresen komolyan venni, ha tényleg tudni akarod a választ keress fel egy ezzel foglalkozó személyt.
2/4 anonim válasza:
Nálam holtversenyben az 1-es és az 8-as jött ki. Nem sok infót írnak neten a típusról, de a többsége illik rám. És hát ha már felhoztad, tényleg k... nehéz egy übermacsó férfiközpontú társadalomban nőként ezzel a típussal létezni. Rólam ugyan a nehéz gyerekkor egyáltalán nem mondható el. Nem gazdagok a szüleim, de mindent megkaptam anyagilag és érzelmileg is, annak ellenére hogy elváltak. A legnehezebb időszakom még csak nem is tinikoromban volt, hanem most van. Nem egy barátot, kapcsolatot, munkahelyet vesztettem el (vagy meg sem kaptam), azért mert hajlamos vagyok arrogáns, főnökösködő, maximalista lenni. A férfiak jó része menekül tőlem, ezért évek óta nincs egy normális, stabil kapcsolatom. A munkaadók, felettesek, kollégák meg szabadulnának tőlem, mert konkurenciát látnak bennem, vagy csak szimplán nem bírják elviselni a munkatempómat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2014. aug. 7. 17:52
4/4 anonim válasza:
Ismerek 8-as nőt 19 éves neki is vannak ilyesfajta gondjai
Együtt járunk boksz edzésre :D
A 8 asokhoz a kettesek illenek párnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!