Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meleg "detektor"?

Meleg "detektor"?

Figyelt kérdés

Olvasgattam itt, hogy a melegek megérzik, hogy ki meleg..

De csak ennyit...

Tudnátok részletes leírást adni a témáról?

Vagy szakszavakat, hogy hogyan keressek rá, mert nem találok semmi lényegretörő oldalt ami részletesen leírná.

Előre is köszönöm!

2014. ápr. 13. 15:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi.

Párszor észrevettem, hogy nézi a fiúkat, "bambulva".

Bár ennél sokkal több jel utal rá.

Privátba ha gondoljátok leírom.

2014. ápr. 13. 19:36
 12/18 anonim válasza:
Önismereti kérdéseknél kajak, hasonlóan meleg srácokat ismertem meg. (Y)
2014. ápr. 14. 07:18
 13/18 anonim ***** válasza:
56%

Hát azoknak a buz.iknak akiket eddig én láttam, ugyanolyan beteges, életképtelen arckifejezésük és tekintetük volt. Azonnal észrevettem bármilyen társaságból. Arc, kéz, mozgás, hang, beszédstílus.

Ellenben pl. Alföldiről nem feltétlen mondtam volna meg, hogy meleg. Nála a bejelentése után vettem észre az árulkodó jeleket. Bár vele személyesen soha nem is találkoztam.

2014. ápr. 14. 07:40
 14/18 ftf1983 ***** válasza:
Ez a gaydar valakinél működik, valakinél nem. Én olyan 90%-ban megmondom, hogy valaki meleg vagy legalább is érdeklik a pasik. Persze vannak apró jelek, amiket igazából nem tudok neked leírni, hogy mik azok. De a legheterosabb melegnek is vannak apró árulkodó jelek.
2014. ápr. 14. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Olyan ez, mint a skinhead cigánylátása. Hirtelen kiderül, hogy az emberek 60-70%-a az, és kész. Röviden: nincs jól bejáratott ismérvgyűjtemény.
2014. ápr. 14. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Én ránézek a pasira és ha van köztünk

"közös tulajdonság" akkor összenézés alkalmával

megcsillan a srác szeme és akarva akaratlanul egymásra mosolygunk.

Rám ezért lehet nézni de már nem...:)))))))))

2014. ápr. 15. 04:48
 17/18 anonim válasza:

Én mindíg tudom hogy ki milyen meleg vagy hetero.

Hàrom jele van ami biztosan megvan.

1 a szem ahogy néz.

2 kisugárzás

3 járás.

Bár mivel ênis meleg vagyok így kicsit könnyebb megállapítani.

Bár erõs kifejezetten férfias vagyok a középiskolában a csajok mindíg tudták hogy mi vagyok

Ez van

2014. júl. 10. 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Rólam sem veszik le,könnyen:)Azért vannak árulkodó jelek a járásomról talán levehető meg hogyha a hajamba beletúrok. Kicsit talán lányosnak nézek ki, de a partnereim szerint arcból nem veszik le,csak egy helyes srácot látnak.Én egyébként nem érzem meg ki meleg és ki nem.Megvárom hogy felszedjenek:P
2014. júl. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!